Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά στον γενικό δείκτη ικανοποίησης επισκεπτών

Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά στον γενικό δείκτη ικανοποίησης επισκεπτών

0
Πάργα
Διαφήμιση

Στην κορυφή του γενικού δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών για την Ηπειρωτική Ελλάδα βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά η Ήπειρος συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό του 90,8% για το έτος 2019, αφήνοντας πίσω της τις Κυκλάδες, το Βόρειο Αιγαίο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

Σύμφωνα με την μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ, η Ήπειρος μαζί την Ανατολική Μακεδονία συγκέντρωσαν το “απόλυτο” ποσοστό του 95,8%, τόσο στο κριτήριο της εξυπηρέτησης όσο και στην κατηγορία δωματίου (με ποσοστό 94%).

Η Ήπειρος “κυριαρχεί” επίσης και στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής, συγκεντρώνοντας ποσοστό 91,1% και φτάνοντας στην δεύτερη θέση μετά την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Στην πρώτη θέση των προορισμών του “top 10” της ελληνικής αγοράς ανέβηκε η Πάργα, με τα Χανιά να την ακολουθούν στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση υποχώρησε η Χώρα της Σκιάθου (σε σχέση με τον Ιούλιο του 2019), στην τέταρτη θέση η Χώρα της Σκοπέλου, ενώ στην πέμπτη εισήλθε το Ναύπλιο.

Τέλος, το αεροδρόμιο του Ακτίου σημείωσε αύξηση 20 χιλ. επιβατών σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 9,2%.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Διαφήμιση