Αρχική Τεχνολογία Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη μηχανή αναζήτησης της Google

0
Google
Διαφήμιση

Η Google ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές για την αναβάθμιση της ομώνυμης μηχανής αναζήτησής της. Με βάση αυτή τη νέα αλλαγή, το Google Search θα μπορεί να κατανοεί καλύτερα τα ερωτήματα που εμείς θέτουμε, με τα οποία μέχρι πρότινος αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα, σύμφωνα πάντοτε με στελέχη της εταιρίας.

Το update αυτό θα βασίζεται στη μηχανική μάθηση, η οποία θα λαμβάνει υπ’όψιν της όλες τις λέξεις που έχει πληκτρολογήσει ο χρήστης και δεν θα «κόβει» ορισμένες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Στόχος της Google μέσα από αυτή την νέα ρύθμιση είναι να καταστήσει την αναζήτηση ένα πολύ πιο χρήσιμο εργαλείο για όλους και να εμφανίζει πιο σχετικά αποτελέσματα με βάση πάντα τις αναζητήσεις των χρηστών.

Αυτό που πρακτικά θέλει να κάνει η εταιρία είναι να μπορεί να κατανοεί όλες τις λέξεις που γράφει κάποιος στο κουτί αναζήτησης και όχι απλά τις λέξεις-κλειδιά. Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το σύνολο λέξεων μπορούν να ανήκουν επίσης άρθρα, συνδετικές λέξεις, προθέσεις κ.ό.κ.

Google Search update

O Pandu Nayak που εργάζεται πάνω σε ζητήματα search quality στην Google, έγραψε στο blog του: «Το συγκεκριμένο update είναι το πιο μεγάλο άλμα που γίνεται τα τελευταία πέντε χρόνια και ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία του Google Search».

Με πληροφορίες από το Yahoo News

Διαφήμιση
  • Διαβαστε περισσοτερα
  • GOOGLE
Προηγούμενο άρθροΚτηματολόγιο: Εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων -Οι περιοχές
Επόμενο άρθροΝαρκισσισμός VS Ψυχοπαθολογικές καταστάσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ