Αρχική Επιχειρείν Νέο φοιτητικό πακέτο FOR STUDENT HOME από την ΚΕΝ

Νέο φοιτητικό πακέτο FOR STUDENT HOME από την ΚΕΝ

0
KEN FOR STUDENT HOME
Διαφήμιση

Η ΚΕΝ Α.Ε., η 100% θυγατρική εταιρεία  του ομίλου Καράτζη, παρουσιάζει το νέο φοιτητικό πακέτο ηλεκτρικού ρεύματος, KEN FOR STUDENT HOME, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του φοιτητή και της οικογένειάς του.

Με το KEN FOR STUDENT HOME οι φοιτητές επωφελούνται, καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, από τις χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά. Συγκεκριμένα, προσφέρει έως και 47%  μειωμένες χρεώσεις σε σχέση με τις συνήθεις χρεώσεις της αγοράς στην κατανάλωση του Ρεύματος.

Παράλληλα, εξασφαλίζει απαλλαγή από 3 καλοκαιρινά πάγια, αλλά και πρόσβαση στις φιλικές υπηρεσίες «Μy KEN», από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

Το πακέτο KEN FOR STUDENT HOME είναι ήδη διαθέσιμο για όλους τους φοιτητές με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσο. Όσοι ενεργοποιήσουν το συγκεκριμένο πακέτο έως 31/12/2019 συμμετέχουν αυτόματα στο μεγάλο διαγωνισμό της ΚΕΝ Α.Ε. «Όποιος κερδίζει στην ενέργεια, Κερδίζει και στα δώρα», με δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα πλούσια δώρα.

Η ΚΕΝ Α.Ε. αποδεικνύει έτσι, ακόμα μία φορά, την προσήλωσή της στο όφελος των πελατών της και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 18185 ή να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα του μεγάλου της δικτύου, σε όλη την Ελλάδα.

Διαφήμιση