Αρχική Επιλεγμένα Μπαχάμες: Μια γυναίκα έσωσε 97 αδέσποτα από τον τυφώνα Ντόριαν

Μπαχάμες: Μια γυναίκα έσωσε 97 αδέσποτα από τον τυφώνα Ντόριαν

0
adespota Ntorian
Διαφήμιση

Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι! Η Τσέσα Φίλιπς άνοιξε το σπίτι της, στην πρωτεύουσα Νασάου, στις Μπαχάμες, σε 97 σκυλιά, για να τα προφυλάξει από τον τυφώνα Ντόριαν!

Η ίδια τόνισε πως δεν το σκέφτηκε στιγμή! Μόλις έμαθε πως πλησιάζει ο τυφώνας, βγήκε στους δρόμους και άρχισε να μαζεύει από τους δρόμους τα αδέσποτα.

«Υπάρχουν 97 σκυλιά μέσα στο σπίτι μου και 79 από αυτά βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρά μου. Ήταν τρελό το χθεσινό βράδυ, ακαθαρσίες παντού, καθαρίζαμε ασταμάτητα, αλλά τουλάχιστον σεβάστηκαν το κρεβάτι μου και κανένα δεν τόλμησε να πηδήξει πάνω του.

Έχουμε εμπλουτίσει το καταφύγιο και νομίζω ότι δεν είναι κανείς έξω. Μουσική παίζει προς σε όλο το σπίτι και το ερκοντίσιον δουλεύει ασταμάτητα», έγραψε η Φίλιπς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναρτώντας και πολλές φωτογραφίες.

Η Φίλιπς, διαχειρίζεται το The Voiceless Dogs of Nassau, ένα κέντρο βοήθειας για αδέσποτα σκυλιά.

«Για όσους ρωτάνε, ναι, όλοι τα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους και καλωσορίζουν τους καινούργιους κουνώντας τις ουρές τους, επειδή ξέρουν πως είναι τα αδέρφια τους που υποφέρουν στους δρόμους.

Δεν είναι σαν τους εγωιστές ανθρώπους που τους κακοποίησαν ή απλά τους προσπέρασαν και τα άφησαν να πεθάνουν στους δρόμους. Καθένα από τα μωρά μου αξίζει ένα σπίτι με αγάπη, οπότε σαν εκλιπαρώ να τα βοηθήσετε», πρόσθεσε στο μήνυμά της.

«Κάθε νησί έχει μια πληθώρα από αδέσποτα ζώα, ραγίζει η καρδιά μου για εκείνα που δεν έχουν μέρος για να κρυφτούν», κατέληξε.

Η Φίλιπς έκανε, έκκληση για δωρεές, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει τα άστεγα ζώα, και απ’ ό,τι φαίνεται έπιασε τόπο, αφού έχουν συγκεντρωθεί ήδη 54.000 δολάρια για το The Voiceless Dogs of, όταν μέχρι την Κυριακή το ποσό δεν ξεπερνούσε τα 1000!

Πηγή: Gazzetta

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here