Αρχική Μεταφορές Βελτιώθηκαν οι συνθήκες εργασίας των ιπποειδών στην Σαντορίνη

Βελτιώθηκαν οι συνθήκες εργασίας των ιπποειδών στην Σαντορίνη

0
γαϊδούρια Σαντορίνη
Διαφήμιση

Οι ιδιοκτήτες γαϊδουριών και μουλαριών που μεταφέρουν τουρίστες στο νησί της Σαντορίνης, βοήθησαν στο να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας για τα ζώα τους. Από κοινού σε συνεργασία με το The Donkey Sanctuary. Το μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό για την ευημερία των ιπποειδών.

Συνεισέφεραν από κοινού για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στα κατεστραμμένα σκαλοπάτια. Καθώς και στα σκέπαστρα στα δρομολόγια που κάνουν τα ζώα για να μεταφέρουν τουρίστες από το λιμάνι στη χώρα.

γαϊδούρια

“Προχωράμε σε ουσιαστικές αλλαγές με στόχο να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας των ιπποειδών μας”

“Είχαμε απογοητευτεί με το πόσο καθυστερούσε ο Δήμος να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας για τα γαϊδούρια και τα μουλάρια, τόνισε ο Γιάννης Ξαγοράρης, πρόεδρος του Σωματείου Ημιονηγών Θήρας.
Οπότε μαζεύτηκαν τα μέλη μας και πλήρωσαν από την τσέπη τους να γίνουν επισκευές στα κάτω σκαλοπάτια για να δουλεύουν πιο εύκολα τα ζώα μας.
Αντιλαμβανόμαστε ότι οι εργασίες βρήκαν εμπόδια. Λόγω των δημοτικών εκλογών που έγιναν πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα. Και τους περιορισμούς των δαπανών που είχαν επιβληθεί στον Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του.
Τώρα προχωρούμε και είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε με τον νέο Δήμαρχο. Για να κάνουμε ακόμη πιο ουσιαστικές αλλαγές με στόχο να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας των ιπποειδών μας”.

Το The Donkey Sanctuary, με διεθνή έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι το μόνο φιλανθρωπικό ίδρυμα για την προστασία των ιπποειδών που συνεργάζεται με τον Δήμο Σαντορίνης, το Σωματείο Ημιονηγών και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για την επίτευξη μιας βιώσιμης αλλαγής στο νησί.
Αυτό περιλαμβάνει τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για τα γαϊδουράκια. Αλλά και τα μουλάρια που ασχολούνται με την αποκομιδή απορριμμάτων, τις περιηγήσεις στο νησί και τη μεταφορά των τουριστών από το λιμάνι στη χώρα.

Πηγή: thedonkeysanctuary

Διαφήμιση