Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΤ

0
eot
Διαφήμιση

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα:
ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ:
  • Βαρβάρα Αυδή:Επιχειρηματίας, εκλεγμένη πρώην Πρόεδρος ΔΣ Πανευρωπαϊκού Οργανισμού HistoricHotelsofEurope, Ιδρυτής Δικτύου Υάδες Greek Historic Hotels. Κάτοχος ΜΒΑ και Bachelor Ecole Hoteliere de Lausanne.
  • Παρασκευή Βασιλοπούλου: Επίτιμη Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κριτικός τέχνης. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανασκαφικό, αρχαιολογικό και συγγραφικό έργο. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ.
  • Αγγελική ΚοσμοπούλουΑντιπρόεδρος: Διδάκτωρ Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς και φορείς. Σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στον κοινωφελή χώρο.
  • Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης: Οικονομολόγος με ΜΒΑ από το Imperial College London και Διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το Χάρβαρντ. Μέλος της Διοίκησης του Ομίλου Πολυτελών Ξενοδοχείων Atrium Hotels και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
  • Αγγελική Μητσολίδου: Μέλος του ΔΣΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ΜΒΑ από το Imperial College London.
  • Δάφνη Μιχαλοπούλου: Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό σε τουριστικά επενδυτικά προγράμματα (DMO). Μέλος Επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων.
  • Χαρά Πασχαλίδου: Στέλεχος στα ΕΛΤΑ όπου συνέβαλε ως Project Manager στην επιτυχή συμμετοχή της εταιρείας σε μεγάλους διαγωνισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στέλεχος με ειδίκευση στις Πωλήσεις και το marketing.
  • Βασίλειος Πολίτης: Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.). Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις σε ΗΠΑ και Η.Β. και στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ. Διετέλεσε σύμβουλος εταιρειών σε θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης λιμενικών υποδομών και μαρίνων.
  • Νικόλαος Πουλιού: Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Διαφήμιση