Αρχική Τεχνολογία Στην κορυφή της Ολυμπιάδας Νόησης ο Δημήτρης Κοσμόπουλος

Στην κορυφή της Ολυμπιάδας Νόησης ο Δημήτρης Κοσμόπουλος

0
kosmopoulos

Την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Λονδίνο, ο Δημήτρης Κοσμόπουλος από τα Καλάβρυτα, κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νόησης.

Ο παίκτης της Patras Stratego Team αγωνίστηκε στην κατηγορία Stratego Duel και στην κατηγορία Stratego Classic, όπου έλαβε την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα, σύμφωνα με το kalavrytanews.com.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία Stratego Classic, ο Κοσμόπουλος έχασε οριακά τον τελευταίο του αγώνα και ενώ ισοβαθμούσε στην δεύτερη θέση, μειονεκτούσε στην δεύτερη βαθμολόγηση. Αυτό τον οδήγησε στην τρίτη θέση της κατάταξης, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η ισοπαλία που είχε με τον Richard Ratcliffe, τον κορυφαίο Άγγλο παίκτη.

Συγκεντρωτικά ο Έλληνας παίκτης, στην πρώτη κατηγορία είχε οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, ενώ στην δεύτερη είχε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, παίκτης αλλά και εκ των βασικών στελεχών της Patras Stratego Team, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες Stratego, ενώ εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται εντός των κορυφαίων 100 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας μια σειρά από διακρίσεις στο ενεργητικό του, τόσο σε live όσο και σε online επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here