Αρχική Επιχειρείν Οι πράσινες πρακτικές είναι μια έξυπνη κίνηση για τις επιχειρήσεις

Οι πράσινες πρακτικές είναι μια έξυπνη κίνηση για τις επιχειρήσεις

0
επιχειρήσεις
Διαφήμιση

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιδιώκουν να μειώσουν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις.

Τα προϊόντα πλαστικής μίας χρήσεως καταργούνται υπέρ καλύτερων εναλλακτικών λύσεων. Και οι “πράσινες πρακτικές” δεν είναι μόνο μια υπεύθυνη πορεία δράσης για πολλές επιχειρήσεις, αλλά μια οικονομική κίνηση επίσης.

Πρόγραμμα ανακύκλωσης

Η ανακύκλωση χρησιμοποιημένου χαρτιού, μπουκαλιών και κονσερβών είναι ίσως η πιο κοινή πράσινη πρωτοβουλία που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις.
Η ανακύκλωση χαρτιού εκτρέπει τα απόβλητα μακριά από τους χώρους υγειονομικής ταφής και εξοικονομεί την καταστροφή δέντρων για παραγωγή χαρτιού. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού μπορεί επίσης να ωθήσει τους υπαλλήλους να σημειώσουν τη χρήση του χαρτιού τους και να μειώσουν τον αριθμό των αντιγράφων που κάνουν καθημερινά. Εξοικονομώντας χρήματα για την επιχείρηση ενώ ωφελούν το περιβάλλον.

επιχειρήσεις

Μεταφορές

Ενθαρρύνετε το Carpooling στο προσωπικό σας, καθώς και τη χρήση δημόσιων συγκοινωνιών.
Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα μηνιαίων ανταμοιβών για τον εργαζόμενο που χρησιμοποιεί τις πράσινες μεθόδους μεταφοράς. Οι Carpools όχι μόνο ωφελούν το περιβάλλον, αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν μεγαλύτερη αίσθηση συντροφικότητας και ομαδικής εργασίας σε όλο το γραφείο.

Πράσινες μέρες

Οι μέρες «Green Up» είναι φιλικές προς το περιβάλλον δραστηριότητες για τις επιχειρήσεις. Καθορίστε μία ημερολογιακή ημέρα το χρόνο για να μπορεί το προσωπικό σας να περάσει μια μέρα έξω από το γραφείο και στην γύρω κοινότητα. Να πάρει τα απορρίμματα, να φυτέψει δέντρα ή να κάνει ανακύκλωση.
Μια μέρα έξω από το γραφείο μπορεί να ενισχύσει το ηθικό τους, να βοηθήσει στην πράσινη εικόνα της εταιρείας σας και να ωφελήσει την κοινότητά σας και το περιβάλλον.

Συνειδητή κατανάλωση ενέργειας

Ενθαρρύνετε όλους τους υπαλλήλους να κλείνουν τους υπολογιστές τους και να κλείνουν τα φώτα στα γραφεία τους στο τέλος κάθε ημέρας.
Εγκαταστήστε λαμπτήρες και αισθητήρες εξοικονόμησης ενέργειας σε κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες συσκέψεων ώστε να μην καταναλώνεται ενέργεια όταν κανείς δεν βρίσκεται μέσα σε αυτούς.
Αντίγραφα, εκτυπωτές και σαρωτές, βοηθούν επίσης τις επιχειρήσεις να εξοικονομούν ενέργεια και να μειώνουν δραστικά το ενεργειακό κόστος.

Πηγή: smallbusiness

Διαφήμιση