Νέος μεγάλος διαγωνισμός: Ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει 2 αεροπορικά εισιτήρια της Ellinair!

    0
    Ellinair airplane
    Διαφήμιση

    Ενημέρωση: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον νικητή!

    Το Ecozen και η αεροπορική εταιρεία Ellinair Mouzenidis Group διοργανώνουν έναν ακόμη μεγάλο διαγωνισμό και σας προσφέρουν δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για έναν από τους προορισμούς του εσωτερικού δικτύου της Ellinair Mouzenidis Group! Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση, και ένας τυχερός θα λάβει το έπαθλο.

    Ένα ταξίδι είναι πάντα μια ευχάριστη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις πτήσεις της Ellinair, με την ποιότητα και την άνεση των υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

    Η Ellinair είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Μουζενίδη και ιδρύθηκε το 2013 αρχικά για να εξυπηρετεί της ανάγκες μετακίνησης των πελατών του Mouzenidis Travel.

    Παράλληλα εξελίχθηκε και σε εταιρεία τακτικών πτήσεων που εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια από 4 βάσεις σε 42 προορισμούς.

    Ο στόλος της εταιρείας αριθμεί 10 αεροσκάφη:

    • 2 Airbus 319, 144 θέσεων
    • 2 Airbus 320, 180 θέσεων

    Κατά την υψηλή περίοδο εντάσσονται στο στόλο:

    • 3 Boeing 737/300, 148 θέσεων, με τη μέθοδο leasing ACMI.

    Τα αεροσκάφη που είναι ενταγμένα στο ελληνικό νηολόγιο. Υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους από την ΥΠΑ και την ΕΑSΑ και ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες, οι κανονισμοί και οι νόμοι του Ελληνικού Κράτους, της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως και αυστηρές διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου.

    Η Ellinair εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια εσωτερικού στους δημοφιλέστερους Ελληνικούς προορισμούς όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονος, Ρόδος, Σαντορίνη καθώς και δρομολόγια εξωτερικού.

    Αποστολή της Ellinair, είναι η παροχή αεροπορικών εμπειριών υψηλών προδιαγραφών.

    Σε πλήρη αρμονία με τους διεθνείς κανονισμούς πτητικής ασφαλείας και με προσοχή στη λεπτομέρεια, διατηρεί καθημερινά διακριτική επικοινωνία με τους επιβάτες , με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους κατά τη διάρκεια της πτήσης.

    Επενδύει σε τεχνολογικό εξοπλισμό με συνέπεια να απαρτίζεται από έμπειρα ιπτάμενα, τεχνικά και διοικητικά στελέχη.

    Όραμά της της εταιρείας είναι να καταστεί η καλύτερη περιφερειακή εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

    Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο: el.ellinair.com

    Σχετικά με τον διαγωνισμό

    banner ellinair

    Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε παρακάτω.

    • Τα δωρεάν εισιτήρια παρέχονται σε απευθείας πτήσεις της Ellinair και αφορούν πτήσεις που πραγματοποιούνται μόνο από την Ellinair.
    • Η παροχή του εισιτηρίου αφορά σε επιβεβαιωμένη θέση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
    • Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι, χρεώσεις αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων και τέλος εξυπηρέτησης.
    • Η επιστολή του νικητή αποτελεί αποδεικτικό για την έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου.
    • Η επιστολή είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβασθεί σε άλλο επιβάτη.
    • Μετά την έκδοση του εισιτηρίου δεν επιτρέπονται: αλλαγή ημερομηνίας ή πτήσης, αλλαγή δρομολογίου και προορισμού. Δεν επιτρέπεται μερική χρησιμοποίηση του εισιτηρίου.
    • Η κράτηση και η έκδοση εισιτηρίου γίνεται μέσω email στο sales@ellinair.com τουλάχιστον 7 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία ταξιδιού.
    • Μετά την χρήση των εισιτηρίων αποστείλετε μία φωτογραφία σας και ένα σχόλιο για την εμπειρία του ταξιδιού σας.

    Τρία βήματα συμμετοχής

    Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει να έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού και να:

    • Κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook,
    • Πατήστε εδώ και για να κάνετε share/κοινοποίηση τον διαγωνισμό μας,
    • Στείλτε μας ένα μήνυμα στο Facebook αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

    Ο τυχερός που θα κερδίσει τα δυο εισιτήρια, θα πρέπει να ολοκληρώσει τα τρία βήματα και θα επιλεχτεί έπειτα από κλήρωση.

    Καλή επιτυχία!

    Διαφήμιση