Αρχική Ειδήσεις Νέα ταξίδια του Σχολείου Τουρισμού OnTour από Σεπτέμβριο

Νέα ταξίδια του Σχολείου Τουρισμού OnTour από Σεπτέμβριο

0
onTour
Διαφήμιση

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν τα νέα εκπαιδευτικά ταξίδια του Σχολείου Τουρισμού OnTour. Με πρώτους προορισμούς τη Σκιάθο, τη Χαλκιδική, την Κω και την Κόρινθο.

Τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Σχολείο Τουρισμού OnTour ταξίδεψε σε 10 ελληνικούς προορισμούς. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.500 ατόμων και παρουσία πάνω από 40 ομιλητών, 300 τοπικών χορηγών και 100 εθελοντών.

Η διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour, βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών. Αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ όλων των παρόχων της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη.

Με αυτό τον τρόπο δίνει ένα μήνυμα, αναφορικά με την πολυσύνθετη διάσταση του τουριστικού προϊόντος. Και την κρισιμότητα της λειτουργίας ενός τουριστικού προορισμού.
Η περσινή εμπειρία ανέδειξε ένα αυξημένο ενδιαφέρον για εξειδίκευση σε μία πληθώρα θεματολογιών.
Που ξεκινούν από τον πυρήνα της εξυπηρέτησης των επισκεπτών και της διαχείρισης των παραπόνων τους και φτάνουν μέχρι τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περιοχής.
Ανάγκες που αφορούν μεταξύ άλλων στην ολιστική και βιώσιμη διαχείριση του προορισμού.
Στην ανάδειξη της μοναδικότητας της τοπικής κουζίνας. Και στη δημιουργία ταυτότητας τόσο για την περιοχή, όσο και για τις μεμονωμένες τουριστικές επιχειρήσεις.

School of Tourism OnTour

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχουν ξεχωριστές εκπαιδευτικές ανάγκες

Οι περιοχές που ταξιδεύει το Σχολείο Τουρισμού OnTour έχουν ξεχωριστές εκπαιδευτικές ανάγκες. Βασικό στοιχείο της διοργάνωσης αποτελεί η προσαρμογή της εκάστοτε ατζέντας ομιλιών και εργαστηρίων βάσει των τοπικών αναγκών.
Σε αυτό έρχονται να συμβάλουν οι local ambassadors της κάθε περιοχής. Μαζί με την τοπική ομάδα διοργάνωσης προτείνουν τις θεματικές ενότητες, ανάλογα με τις ανάγκες των επαγγελματιών, την ωριμότητα και την σύνθεση του προορισμού τους.

Οι εισηγητές των Σχολείων Τουρισμού OnTour είναι δυναμικοί επαγγελματίες, εκπαιδευτικοί και επιχειρηματίες. Επιλέγονται λόγω της εξειδίκευσης τους στην εκάστοτε θεματολογία.
Είναι όλοι κορυφαίοι του είδους τους. Ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια των Σχολείων Τουρισμού ΟnTour. Και ταξιδεύουν σε κάθε διοργάνωση, προσφέροντας τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς στους επαγγελματίες του τουρισμού.

Αποστολή της διεύθυνσης εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, είναι η ενδυνάμωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των επαγγελματιών. Η διαμόρφωση κουλτούρας εκπαίδευσης και επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό. Η δημιουργία μιας δυναμικής εκπαιδευτικής κοινότητας. Η αποδοτική διαχείριση και λειτουργία των τουριστικών προορισμών μέσα από την ανάδειξη των συνεργιών.

Οι διοργανώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Στηρίζονται στον εθελοντισμό και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων. Και είναι μία απόδειξη ότι όταν οι τοπικές κοινωνίες αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εντυπωσιακά.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here