Αρχική Καταστροφές Μητσοτάκης: Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σύντομα ξεκινά η καταγραφή

Μητσοτάκης: Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σύντομα ξεκινά η καταγραφή

0
φωτιά
Διαφήμιση

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η φωτιά στην Εύβοια έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το συντονιστικό κέντρο στο νησί.

«Μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Του στρατού, της Αστυνομίας, το προσωπικό του δήμου και της περιφέρειας και τους εθελοντές για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη πυρκαγιά».
Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός.

Άμεση αποζημίωση σε αγρότες

Όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, θα αρχίσει πολύ σύντομα το δύσκολο έργο της καταγραφής της έκτασης της ζημιάς.
«Έχω ήδη ζητήσει, τόνισε να υπάρξει άμεση αποτύπωση για να αποζημιωθούν από τον ΕΛΓΑ οι αγρότες που υπέστησαν καταστροφές στην περιουσία τους».

Μητσοτάκης

Συνάντηση Θεοδωρικάκου-Μητσοτάκη στο Μαξίμου: «Αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα»

Για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνάντησή τους νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την συνάντηση ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι «χθες δόθηκε μια πολύ σκληρή μάχη. Όμως χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια της πυροσβεστικής και της αυτοδιοίκησης, αλλά και με τη βοήθεια των πολιτών αντιμετωπίστηκε η κατάσταση, χωρίς ανθρώπινες απώλειες και χωρίς να καταστραφούν σπίτια».

Διαφήμιση