Αρχική Περιβάλλον Η InterContinental καταργεί τα πλαστικά μπουκαλάκια στο μπάνιο

Η InterContinental καταργεί τα πλαστικά μπουκαλάκια στο μπάνιο

0
InterContinental
Διαφήμιση

Παρελθόν θα είναι τα μικρά πλαστικά μπουκαλάκια με προϊόντα περιποίησης μίας χρήσης στα μπάνια των δωματίων της InterContinental Hotel Group (IHG). Ο ξενοδοχειακός κολοσσός φιλοξενίας τα καταργεί.
Για να μειώσει τη χρήση πλαστικού και τον αντίκτυπο στο περιβάλλον θα τα αντικαταστήσει με πιο ογκώδεις συσκευασίες από άλλο υλικό.

Μέχρι το 2021 θα έχουν αντικατασταθεί από τα 843.000 δωμάτια των 5.600 ξενοδοχείων του ομίλου InterContinental.

Η κίνηση αυτή, καθιστά την IHG την πρώτη παγκόσμια ξενοδοχειακή εταιρεία που δεσμεύει όλα τα εμπορικά σήματα της να καταργήσουν τα μικρά μπουκάλια μίας χρήσης.

InterContinental 1

200 εκατομμύρια μικρά πλαστικά μπουκαλάκια μπάνιου

Περίπου 200 εκατομμύρια μικρά πλαστικά μπουκαλάκια μπάνιου χρησιμοποιούνται στην οικογένεια των ξενοδοχείων της IHG κάθε χρόνο. Η αλλαγή αυτή προβλέπεται να οδηγήσει την IHG σε σημαντική μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

“Είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Και θα μας επιτρέψει να μειώσουμε σημαντικά το αποτύπωμα των αποβλήτων μας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις”, επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Keith Barr, Διευθύνων Σύμβουλος της IHG.

καλαμάκια

Όχι στα πλαστικά μιας χρήσης

  • Τον Οκτώβριο του 2018, η IHG ανακοίνωσε την κατάργηση σε πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης από τα ξενοδοχεία της παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2019. Αυτό σημαίνει μέσο όρο 50 εκατομμύρια καλαμάκια ετησίως.
  • Με γνώμονα τη βιωσιμότητα, το voco Hotels έχει παπλώματα και μαξιλάρια γεμάτα με 100% ανακυκλωμένα υλικά.

ξενοδοχείο

Κάνοντας την διαφορά στις τοπικές κοινότητες

Η πρωτοβουλία Donation Renovation Initiative, που ξεκίνησε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών της IHG, αποτελεί μια πρωτοποριακή προσπάθεια.
Τα έπιπλα κατά τις ανακαινίσεις, δωρίζονται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς , συμπεριλαμβανομένων των United Way Worldwide και Good360.

Μείωση των αποβλήτων για ένα βιώσιμο μέλλον

  • Το σύστημα IHG Green Engage είναι ένα καλά εδραιωμένο πρόγραμμα αειφορίας στο διαδίκτυο. Συνιστά τρόπους για ξενοδοχεία παγκόσμιας εμβέλειας σε όλο τον κόσμο να διαχειριστούν καλύτερα τα απόβλητά τους.
    Περιλαμβάνει οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο τα ξενοδοχεία μπορούν να χειρίζονται, να αποθηκεύουν, να ανακυκλώνουν και να απορρίπτουν τα απόβλητα τόσο εντός όσο και εκτός του χώρου, ώστε να ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κόστος.
  • Αρκετά ξενοδοχεία IHG έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία τεχνολογίας Winnow για την αυτόματη παρακολούθηση, μέτρηση και μείωση των απορριμμάτων τροφίμων για πιο βιώσιμες και αποδοτικές επιχειρήσεις εστιατορίων και μπαρ.
    Η βραβευμένη τεχνολογία AI της Winnow έχει βοηθήσει τα ξενοδοχεία της IHG να επιτύχουν μείωση κατά 30% των απορριμμάτων τροφίμων.

Πηγή: IHG

Διαφήμιση