Αρχική Περιβάλλον Γιορτή Δάσους με περιβαλλοντικές δράσεις στην Καστάνιτσα Αρκαδίας

Γιορτή Δάσους με περιβαλλοντικές δράσεις στην Καστάνιτσα Αρκαδίας

0
Γιορτή Δάσους
Διαφήμιση

Από σήμερα 5 Αυγούστου ξεκινάει η Γιορτή του Δάσους 2019, στον παραδοσιακό οικισμό Καστάνιτσα Αρκαδίας.

Οι εκδηλώσεις που διαρκούν έως τις 14 Αυγούστου περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, βραδιές με ζωντανή μουσική, πεζοπορίες στο δάσος, παρουσίαση παραδοσιακών χορών, κ.α.

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις στην Γιορτή του Δάσους.
Η συμμετοχή του αφορά σε δράσεις που έχουν ως στόχο τη γενική ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής συνείδησης μικρών μαθητών, πολιτών και φορέων.

δάσος

Οι δράσεις του Φορέα Διαχείριση Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας

  • Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 18:30
    Περιβαλλοντικές δραστηριότητες για παιδιά. Εκδήλωση απελευθέρωσης ειδών άγριας ορνιθοπανίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ANIMA), στην Πλατεία Καταδρομέα Σ. Κουρούνη.
  • Παρασκευή 9 Αυγούστου και ώρα 18:30
    Περιβαλλοντικά παιχνίδια για παιδιά στην πλατεία του Αγιάννη.

δάσους γιορτή

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας θα παραμείνει ανοικτό για τους επισκέπτες κατά τις απογευματινές ώρες από τις 05/08 έως τις 13/08.

Το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης θα βρίσκεται στους χώρους του Κέντρου παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους επισκέπτες για την προστατευόμενη περιοχή.

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των περιβαλλοντικών και πολιτισμικών στοιχείων της προστατευόμενης περιοχής, ο Φορέας Διαχείρισης θα συνεχίσει να υλοποιεί ανάλογες δράσεις και σε άλλες περιοχές του Πάρνωνα.

Η εκδήλωση διοργανώνονται για 11η συνεχή χρονιά από τον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠλαίσιο προστασίας για τον ποταμό Αχέροντα
Επόμενο άρθροΤέλος τα πλαστικά μπουκάλια νερού στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ