Αρχική Επιλεγμένα Α. Τσελέντης: Άκρως επικίνδυνη γέφυρα στην περιμετρική της Πάτρας

Α. Τσελέντης: Άκρως επικίνδυνη γέφυρα στην περιμετρική της Πάτρας

0
patra 1
Διαφήμιση

O καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, γνωστοποιεί την ύπαρξη μιας άκρως επικίνδυνης γέφυρας η οποία βρίσκεται στην περιμετρική της Πάτρας.

Ο κ. Τσελέντης στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στην γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα.

patra 2

Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφάλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;

Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλιώς να μετονομαστεί σε Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας της χώρας….».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here