Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού

0
1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού
Διαφήμιση

Με επιτυχία και απεριόριστο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 7 Αυγούστου 2019 η συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα και τον Γ. Διευθυντή της Mact Media Group και διοργανωτή της έκθεσης κ. Γεώργιο Καραχρήστο για την 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας εκ μέρους και του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον και απεριόριστη συμπαράσταση και βοήθεια από το Υπουργείο και τον ΕΟΤ στην σημαντική αυτή διοργάνωση που θα επισφραγιστεί με την συμμετοχή του Υπουργού και του Υφυπουργού στα εγκαίνια και στις εκδηλώσεις της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) η οποία θα γιορταστεί στην έκθεση.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού.

Η έκθεση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

H 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

  • Α’ Ενότητα Θεματικός (Εναλλακτικός) Τουρισμός
  • Β’ Ενότητα Γαστρονομία, Παραδοσιακά Ποτά και Οίνος
Διαφήμιση