Αρχική Μεταφορές Τριπλασιάζονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη έως το 2021

Τριπλασιάζονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη έως το 2021

0
ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Διαφήμιση

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην ευρωπαϊκή αγορά θα υπερδιπλασιαστούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία μελέτης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεταφορών και Περιβάλλοντος, σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Μετά από αρκετά χρόνια επιβράδυνσης της ανάπτυξης, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προσφέρουν 214 ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2021. Αριθμός αυξημένος από 60 ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο τέλος του 2018.

Το 2021, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα κυκλοφορήσουν 92 πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα και 118 plug-in υβριδικά μοντέλα στην αγορά.

ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Φορολογικά κίνητρα και καλύτερες τιμές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Οι πιο προσιτές οικονομικά αναμένεται να οδηγήσουν τους καταναλωτές να στραφούν από βενζίνη και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα στα ηλεκτρικά.

Είναι σαφές ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Αλλά οι κυβερνήσεις πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι οδηγοί θα έχουν καλύτερα φορολογικά κίνητρα και χρεώσεις, για να εγκαταλείψουν το ντίζελ και τη βενζίνη.

Πιο κοντά στον στόχο της ΕΕ για λιγότερες εκπομπές CO2 από τα αυτοκίνητα

αυτοκίνητα

Εάν υπάρξουν αυτές οι διασφαλίσεις, το 22% των παραγόμενων οχημάτων θα έχει… βύσμα έως το 2025.
Αυτό θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να ανταποκριθούν εύκολα στο στόχο της ΕΕ για μείωση στις εκπομπές CO2 από τα αυτοκίνητα των 95g / km μέχρι το 2025.

Οι μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα είναι στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία, σύμφωνα με την μελέτη.
Περίπου 16 μεγάλες εγκαταστάσεις κυψέλης μπαταριών ιόντων λιθίου θα αρχίσουν να λειτουργούν στην Ευρώπη έως το 2023.

“Χάρη στα πρότυπα της ΕΕ για τα αυτοκίνητα CO2, η Ευρώπη πρόκειται να δει ένα κύμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Νέα, μεγαλύτερης διάρκειας και πιο προσιτής τιμής στην αγορά”, δήλωσε ο Lucien Mathieu, αναλυτής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεταφορών και Περιβάλλοντος.
Για την καθιέρωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρέπει να βοηθήσουν οι κυβερνήσεις.
Χρειαζόμαστε αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων. Μόνο έτσι θα καταστήσουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ακόμα πιο ελκυστικά από το ρυπογόνο ντίζελ”.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι λαμπερό και συναρπαστικό

Λοτους ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο η Lotus, αποκάλυψε το ηλεκτρικό μοντέλο της Evija, ικανό για περισσότερο από 200 χιλιόμετρα / ώρα.
Το μήνυμα είναι σαφές. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να είναι λαμπερό και συναρπαστικό και όχι μόνο φιλικό στο περιβάλλον.

Διαφήμιση