Αρχική Τουρισμός #ShareYourGreece η νέα καμπάνια της Marketing Greece

#ShareYourGreece η νέα καμπάνια της Marketing Greece

0
kampania

H νέα καμπάνια της Marketing Greece #ShareYourGreece βρίσκεται από την Κυριακή 14 Ιουλίου στον αέρα και προσκαλεί το ελληνικό κοινό να αναδείξει τη δική του Ελλάδα.

Μέσα από την νέα αυτή δράση η Marketing Greece προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί μαζί της στιγμές που μπορούν να απογειώσουν το ταξίδι στην Ελλάδα. Αποκαλύπτει εμπειρίες μοναδικές, πρωτόγνωρες και λιγότερο γνωστές.
Εμπειρίες που αποκαλύπτουν την ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου, όπως μόνο ο ντόπιος γνωρίζει. Εμπειρίες που τελικά αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την ταυτότητα του.

Κάθε 15 μέρες και άλλη θεματική ενότητα

Με όχημα τα δυο hashtags #ShareYourGreece και #weareALLmarketingGreece η καμπάνια κάθε 15 ημέρες, όλο το καλοκαίρι θα αλλάζει θεματική βάσει. Το κοινό θα καλείται να μοιραστεί τη δική του Ελλάδα.

Το κοινό θα ενημερώνεται για τις θεματικές και θα μοιράζεται τα tips του αλλά και φωτογραφικό υλικό:

  • Στο campaign page, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
  • Στη Facebook page της Marketing Greece, όπου θα έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις εμπειρίες του στα comments.
  • Στο Instagram, όπου θα μπορεί να «ντύσει» τη δική του Ελλάδα και με φωτογραφικό υλικό, κάνοντας χρήση των #ShareYourGreece και #weareALLmarketingGreece.

Η πρώτη θεματική είναι οι παραλίες. Κρυφοί κολπίσκοι, απομονωμένες αμμουδιές, δύσβατες παραλίες που αξίζουν να τις επισκεφτείς.

Ελλάδα, τουρισμός, πλοίο, ταξίδι

H πληροφορία που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί στις δράσεις της Marketing Greece για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Kατά τη διάρκεια της καμπάνιας θα υλοποιηθούν και digital activations αποτυπώνοντας τα highlights.

«Πιστεύουμε απόλυτα ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της Ελλάδας, δήλωσε η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.
Σε αυτή τη βάση χτίστηκε και η νέα μας καμπάνια. Είναι πολλές οι φορές που συζητώντας με φίλους και γνωστούς «δανείζουμε» τη γνώση μας για έναν προορισμό. Αποκαλύπτουμε μικρά μυστικά, όπως η ταβέρνα που αγναντεύεις τη θάλασσα και απολαμβάνεις αυθεντικές γεύσεις. Ή ο μικρός κολπίσκος. Ή ακόμα και ένα σημείο από όπου μπορείς να απολαύσεις φαντασμαγορικά ηλιοβασιλέματα.
Η Ελλάδα κρύβει άπειρες εκπλήξεις. Ζητούμενο μας είναι να τις μοιραστούμε με το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, προκαλώντας εκ νέου το ενδιαφέρον του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here