Αρχική Ειδήσεις Σε ποιες περιοχές δίνει νέα παράταση το Κτηματολόγιο

Σε ποιες περιοχές δίνει νέα παράταση το Κτηματολόγιο

0
Κτηματολόγιο
Διαφήμιση

Νέα παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Ανάρτησης έδωσε το Κτηματολόγιο. Η παράταση έως την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 αφορά ακίνητα που βρίσκονται σε συγκεκριμένους ΟΤΑ της περιφερειακής ενότητας Σερρών.

Αναλυτικά οι περιοχές που δίνεται παράταση

Η απόφαση του Κτηματολογίου αφορά τους κατοίκους εσωτερικού των εξής ΟΤΑ (δήμων):

α) Αμφίπολης
β) Βισαλτίας
γ) Νέας Ζίχνης
δ) των Προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α.: Αγίου Πνεύματος, Βαλτοτοπίου, Δαφνουδίου, Εμμανουήλ Παππά, Μεσοκώμης, Μετάλλων, Μονόβρυσης, Νέου Σκοπού, Νέου Σουλίου, Παραλιμνίου, Πεθελινού, Πενταπόλεως, Τούμπας, Χρυσού, Ψυχικού του Καλλικρατικού Δήμου Εμμανουήλ Παππά, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Απαραίτητη η συμμετοχή των πολιτών στην Ανάρτηση

Οι δικαιούχοι έχουν ήδη λάβει, ταχυδρομικώς, από το Κτηματολόγιο αποσπάσματα από τους κτηματολογικούς πίνακες και τα διαγράμματα.
Μέσω της Ανάρτησης οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταγραφή των ιδιοκτησιών τους και να διορθώσουν τυχόν σφάλματα.

Η διαδικασία αυτή, σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, διασφαλίζει ότι η κτηματογράφηση θα ολοκληρωθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν προβλήματα στη μετέπειτα λειτουργία του Κτηματολογίου.
Συνεπώς, στη φάση αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Διαφήμιση