Αρχική Καταστροφές Πυρκαγιές στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα, στο Σοφό Ασπροπύργου και στα Προκοπάτα Κεφαλονιάς

Πυρκαγιές στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα, στο Σοφό Ασπροπύργου και στα Προκοπάτα Κεφαλονιάς

0
πυρκαγιά
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές, η μία σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κάτω Σούλι του Δήμου Μαραθώνα, η δεύτερη στο Σοφό Ασπροπύργου, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και η τρίτη σε αγροτοδασική έκταση στα Προκοπάτα Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κοντά στο σημείο της φωτιάς στο Κάτω Σούλι βρίσκονται κατοικίες, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσής της. Στην περιοχή επιχειρούσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα και, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στο σημείο παραμένουν πλέον και επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου η πυρκαγιά είναι σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εργοστάσια και επιχειρήσεις. Σύμφωνα όμως με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στα Προκοπάτα Κεφαλονιάς ήταν άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην περιοχή επιχειρούν τώρα 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 1 πυροσβεστικό αεροσκάφος, 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη τύπου πεζετέλ και αυτή η φωτιά είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Διαφήμιση