Αρχική Καταστροφές Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες...

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες ο “Αντίνοος”

0
Καιρός, βροχή, καταιγίδα, κύματα, κακοκαιρία
Διαφήμιση

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για τα καιρικά φαινόμενα, που θα εκδηλωθούν σήμερα κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια.
Κύρια χαρακτηριστικά είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Από το βράδυ θα χαλάσει ο καιρός και στην Αττική. Βροχές θα έχει και το Ιόνιο, αλλά και η Κρήτη από το απόγευμα, με σποραδικές καταιγίδες.

Σήμερα, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και αρχικά στο Ιόνιο, από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες.

Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Ποιες περιοχές της χώρας θα επηρεαστούν

Κακοκαιρία, βροχές, καταιγίδες, καιρός

  • Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια.
    Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.
  • Αύριο Τετάρτη (17-07-2019) το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.
Διαφήμιση