Αρχική Ειδήσεις Έκλεψε τις εντυπώσεις το Sympossio, στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Sympossio, στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller

0
Sympossio

Μάγεψε τα πλήθη το Sympossio Greek Gourmet Touring με τα Master classes που παρουσίασε στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller.

Το Sympossio Greek Gourmet Touring κλείνοντας το 10ο χρόνο του συμμετείχε στο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργάνωσε το National Geographic στο Λονδίνο. Συμμετείχε στις δράσεις του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας.

Το Sympossio, το μοναδικό εξαγωγικό όχημα προβολής της Ελλάδας, επιλέχθηκε από τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν ελληνικές συνταγές σε πάνω από 6.000 επισκέπτες που παρέλασαν από το stand του ΕΟΤ.
Την ομάδα του Sympossio πλαισίωναν οι δύο σεφ του Ομίλου Aldemar Resorts. Ο Γιάννης Ροδοκανάκης και ο Γιώργος Χατζόπουλος.
Παρουσίασαν χαρακτηριστικά πιάτα με προϊόντα της Κρήτης και της Δυτικής Πελοποννήσου. Και μετέτρεψαν το διήμερο σε γιορτή ελληνικών γεύσεων και αρωμάτων.

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Sympossio, στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του National Geographic Traveller εοτ

Πρωταγωνίστρια, η ελληνική γαστρονομία

Στα Master classes συμμετείχαν και πάνω από 150 επισκέπτες.
Ανάμεσά τους αρκετοί food bloggers και η YasemenKaner-White, η δημοσιογράφος του BBC. Η YasemenKaner-White δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ελληνική γαστρονομία. Επιθυμία της όπως δήλωσε, να επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας.

“Το Sympossio συνεχίζει να δείχνει το δρόμο της συνεργατικής λογικής”

Εμπνευστής του Sympossio, είναι ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts.
“Στο δέκατο χρόνο του το Sympossio συνεχίζει να δείχνει το δρόμο της συνεργατικής λογικής, τόνισε ο κ.Αγγελόπουλος, που το καθιέρωσε ως το κύριο όχημα εξωστρέφειας της ελληνικής γαστρονομίας.
Αρωγός στο έργο του ΕΟΤ, στήριγμα στις πρωτοβουλίες των περιφερειών και οδηγός καινοτομίας στην προβολή της ελληνικότητας. Συνεχίζει να προσπαθεί για την ανάδειξη της απολυτής εμπειρίας που λέγεται Ελλάδα.
Είναι τιμή και προνόμιο να συνεργαζόμαστε με όλους όσους βλέπουν στην οικονομία της φιλοξενίας τον φάρο προόδου της δικής μας Ελλάδας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here