Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Ο EOT στο “Aspire’s Leaders Luxury Summit”

Ο EOT στο “Aspire’s Leaders Luxury Summit”

0
Τουρισμός Ελλάδα
Διαφήμιση

Ο τουρισμός πολυτελείας ως πυλώνας ανάπτυξης και επενδύσεων στην Ελλάδα ήταν το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, κατά τον χαιρετισμό του στην ημερίδα για τον τουρισμό πολυτέλειας «Aspire’s Leaders Luxury Summit».

Ο EOT στο

Το «Aspire’s Leaders Luxury Summit» αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μεγαλύτερη συνάντηση των κορυφαίων επαγγελματιών του τομέα πολυτελών ταξιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο (CEOs και Managing Directors των μεγαλύτερων Τ.Ο’s ή/και travel agents, εταιρειών κρουαζιέρας, τηλεοπτικών καναλιών και media, brands από το χώρο της μόδας, κ.ά.), παρέχοντας τη δυνατότητα ενημέρωσής τους για νέα προϊόντα, τάσεις, προορισμούς και ιδέες έμπνευσης στον τομέα αυτόν.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου, συμμετείχαν 300 από τους σημαντικότερους διαμορφωτές τάσεων (influential people) του luxury travel στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυθεντική τουριστική εμπειρία

Ο EOT στο

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κα Γεωργία Καραστάθη, παρουσίασε αναλυτικά το ελληνικό προϊόν σε αυτόν τον τομέα του τουρισμού και επικεντρώθηκε σε ειδικές μορφές που σχετίζονται με τον τουρισμό πολυτελείας, όπως ο γαστρονομικός τουρισμός και ο τουρισμός ευεξίας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως τόπο μοναδικών, θετικών και αυθεντικών τουριστικών εμπειριών.

Προορισμός για 365 ημέρες το χρόνο

Τουρισμός Ελλάδας
Η ελληνική συμμετοχή στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που συντόνισε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, εντάσσεται στην εθνική στρατηγική για αύξηση και αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας 365 ημέρες το χρόνο και αποτελεί τη συνέχεια των συστηματικών ενεργειών του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για διαρκή παρουσία της Ελλάδας στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις και στα μεγαλύτερα ετήσια events στον συγκεκριμένο κλάδο του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΟΤ θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στην Έκθεση Τουρισμού Πολυτελείας στη Σαγκάη (ILTM China), που διοργανώνεται τον ερχόμενο Νοέμβριο και είναι η μεγαλύτερη του είδους της στην ιδιαίτερα δυναμική αγορά της Κίνας, και για μία ακόμη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Luxury Tourism των Καννών (ILTM Cannes) τον Δεκέμβριο.

Διαφήμιση