Αρχική Ειδήσεις Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει το Άσυλο του Παιδιού

Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει το Άσυλο του Παιδιού

0
ΜΕΒΓΑΛ Αγάπης Έργα
Διαφήμιση

Η ΜΕΒΓΑΛ ήταν χορηγός στη χαρούμενη παιδική γιορτή που διοργάνωσε το Άσυλο του Παιδιού Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του στον εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και κοινωνικό ιστό της πόλης.

Η ΜΕΒΓΑΛ στηρίζει το Άσυλο του Παιδιού

Η εταιρεία φρόντισε να προσφέρει χαρά στα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς διασκέδασε τους μικρούς της φίλους με παιχνίδια γύρω από την αγελάδα της ΜΕΒΓΑΛ, που εκείνη τη μέρα χρίστηκε πρωταγωνίστρια της γιορτής, και χάρισε σε όλους αναμνηστικά δώρα. Παράλληλα τα παιδιά απόλαυσαν τα αγαπημένα τους γιαούρτια frutomania.

Κεντρικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Ασύλου του Παιδιού και περιελάμβανε μία ποικιλία δραστηριοτήτων με παραδοσιακά αθλήματα, δημιουργικά εργαστήρια και χορούς στους κατάφυτους χώρους του Ασύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΒΓΑΛ -ως μία οικογενειακή επιχείρηση και στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας- υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα δράσεων με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια, γεγονός που πηγάζει από τη φιλοσοφία της και τις αξίες που υπηρετεί από το 1950.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέοι ταλαντούχοι εργαζόμενοι στο δυναμικό της WIND
Επόμενο άρθροΤουρκικά γεωτρύπανα και Κυπριακή ΑΟΖ: Τι δείχνουν οι χάρτες του ΥΠΕΞ Κύπρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ