Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης της INTERLIFE είναι γεγονός

Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης της INTERLIFE είναι γεγονός

0
INTERLIFE
Διαφήμιση

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αριθ. Δ16/Φ.51020/18752/557) στις 7 Ιουνίου 2019 η έγκριση του Καταστατικού του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης «ΤEA INTERLIFE ΑΑΕΓΑ – Ν.Π.Ι.Δ.» με την υπογραφή του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το «ΤΕΑ INTERLIFE – Ν.Π.Ι.Δ.», είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με ιδρυτικά μέλη την πλειοψηφία των εργαζομένων στον Όμιλο INTERLIFE, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου καθώς και όλο το Δίκτυο των Συνεργαζόμενων με την Εταιρία Διαμεσολαβητών.

Σκοπός του ΤΕΑ INTERLIFE είναι η χορήγηση στους ασφαλισμένους, επαγγελματικής ασφαλιστικής προστασίας, πέραν της παρεχόμενης από την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση και συγκεκριμένα Συνταξιοδοτική παροχή εφάπαξ ποσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρία θα καταβάλλει υποχρεωτικά τακτικές εισφορές για κάθε ασφαλισμένο-εργαζόμενο σε μηνιαία βάση, ενώ για τους ασφαλισμένους-συνεργαζόμενους Διαμεσολαβητές θα καταβάλει υποχρεωτικά εισφορές υπολογιζόμενες ως ποσοστό επί του ετήσιου τζίρου παραγωγής που θα έχουν πραγματοποιήσει με την Εταιρία στο πλαίσιο συνεργασίας τους.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα καταβολής έκτακτων εισφορών τόσο από τους ασφαλισμένους του Ταμείου όσο και από την Εταιρία.

Η Ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της Εταιρίας στο πλαίσιο της πολύχρονης σχέσης εμπιστοσύνης που διέπει τις σχέσεις της με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της και τη συμβολή της στη βελτίωση των συνθηκών συνταξιοδότησής τους.

Διαφήμιση