Αρχική Ενέργεια Εκτός ελέγχου μαίνεται πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου της Πενσιλβάνια

Εκτός ελέγχου μαίνεται πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου της Πενσιλβάνια

0
Πυρκαγιά
Διαφήμιση

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου στο διυλιστήριο Philadelphia Energy Solutions, σύμφωνα με την Πυροσβεστική της Φιλαδέλφεια, ενώ τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι σημειώθηκε σειρά από εκρήξεις στην περιοχή.

Πυροσβέστες τριών πυροσβεστικών σταθμών και μια ομάδα αντιμετώπισης επικίνδυνων υλικών έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

«Η πυροσβεστική υπηρεσία της Φιλαδέλφειας ζητεί από τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται ανατολικά της περιοχής στην οποία ξέσπασε η πυρκαγιά στη νότια Φιλαδέλφεια να παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter το Γραφείο της Πόλης της Φιλαδέλφειας για την Διαχείριση Εκτάκτων Καταστάσεων.

Η πυρκαγιά στο διυλιστήριο είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά και έχει προκαλέσει εκρήξεις οι οποίες έγιναν αισθητές ως και το Σάουθ Τζέρσεϊ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς στο συγκρότημα, το οποίο απασχολεί περίπου 1.000 ανθρώπους και παράγει 335.000 βαρέλια ημερησίως.

Τμήμα του διυλιστηρίου έχει κλείσει λόγω της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε παράλληλα η εταιρεία παροχής στοιχείων και πληροφοριών για τις ενεργειακές αγορές Genscape. Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει την είδηση για την πυρκαγιά.

Πηγή: Reuters

Διαφήμιση