Αρχική Ειδήσεις Διαγωνισμός: Η τυχερή που κερδίζει τα unisex γυαλιά ηλίου Marjo Eyewear

Διαγωνισμός: Η τυχερή που κερδίζει τα unisex γυαλιά ηλίου Marjo Eyewear

0
Γυαλιά - διάβασμα
Διαφήμιση

Ο διαγωνισμός για τα unisex γυαλιά ηλίου Marjo Eyewear έχει ολοκληρωθεί και έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε τον μεγάλο νικητή!

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ecozen, η τυχερή που κερδίζει τα γυαλιά Marjo Eyewear είναι η κα. Άννα Κάβουρα-Μιχοπούλου! Η ομάδα του Ecozen έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με την κα. Κάβουρα-Μιχοπούλου.

Συγχαρητήρια!

Marjo Eyewear
Τα γυαλιά Marjo του διαγωνισμού.

Ο Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς

Πρόκειται για μία Ελληνική επιχείρηση που εδρεύει στην οδό Ακαδημίας 18 στην Αθήνα, με μεγάλη ιστορία, η οποία δραστηριοποιείται στο κλάδο των οπτικών από το 1935.

Έχοντας ταυτιστεί με την κορυφαία ποιότητα, στο κατάστημα βρίσκουμε προϊόντα και υπηρεσίες για όλες τις ηλικίες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και την ομορφιά των ματιών μας.

Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς

Στον Οπτικό Οίκο Βαρδάβας θα βρούμε:

  • Γυαλιά Ηλίου
  • Γυαλιά Οράσεως
  • Φακοί Επαφής & Υγρά Φακών Επαφής
  • Βοηθήματα χαμηλής Όρασης
  • Αξεσουάρ οπτικών ειδών

Επιπλέον, διαθέτει δικό του Εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας για την κατασκευή και επισκευή οποιουδήποτε τύπου γυαλιών.

Ο στόχος του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς

Το εργαστήριο του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς
Το εργαστήριο του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς

Στόχος του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών για την απόλυτη ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, δημιουργώντας μαχρονόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

Που διαφέρει

Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς - Το μαγαζί
Το μαγαζί
  • Στην άρρηκτη συνεργασία του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς (Ακαδημίας 18) με το Οφθαλμολογικό Κέντρο Διαύγεια (Ακαδημίας 16 – www.diavgia.eu), όπου επικεφαλής και επιστημονικός διευθυντής είναι ο χειρουργός οφθαλμίατρος κύριος Βαρδαβάς Ευριπίδης. Πρόκειται για μία αποκλειστική παροχή υψηλών προδιαγραφών που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, συνδυάζοντας την οφθαλμολογική σας εξέταση με την αγορά γυαλιών.
  • Στην τεράστια εμπειρία του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς ως προς την σωστή κατασκευή των πολυεστιακών γυαλιών, καθιστώντας τον κορυφαίο στο είδος του πανελλαδικά και όχι μόνο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυεστικά γυαλιά θα βρείτε στο www.vardavas-poliestiaka.gr.

Οι βασικές αρχές

Οπτικός Οίκος Βαρδαβάς - Το μαγαζί
Το μαγαζί
  • Η προσωπική εξυπηρέτηση, καθώς κάθε πελάτης αποτελεί μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση για τον Οπτικό Οίκο Βαρδαβάς. Το προσωπικό βρίσκεται δίπλα σας προσπαθώντας να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας προτείνοντας κάθε φορά την ιδανική λύση για εσάς.
  • Η συνέπεια και υπευθυνότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο κατάστημα αλλά και μετά το πέρας αυτής (after-sales).
  • Το ομαδικό πνεύμα, γιατί ότι ο συνδυασμός ανθρώπων με διαφορετική εμπειρία και γνώσεις αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην εξέλιξη και την επιτυχημένη πορεία του Οπτικού Οίκου Βαρδαβάς.

Σχετικά με τα γυαλιά ηλίου Marjo Eyewear

Τα γυαλιά Marjo του διαγωνισμού
Τα γυαλιά Marjo του διαγωνισμού

Η τυχερή κέρδισε τα unisex κοκκάλινα γυαλιά ηλίου σε χρώμα ταρταρούγα με ελαφρύ χρυσό ντεγκραντέ καθρέφτη. Είναι ένα προϊόν ελληνικού σχεδιασμού με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα υλικών κατασκευής (υποαλλεργικός σκελετός). Οι φακοί είναι UV 400 για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here