Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Αυστρία – Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα από τον ΕΟΤ και την Austrian...

Αυστρία – Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα από τον ΕΟΤ και την Austrian Airlines

0
EOT Austrian Airlines
Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ελ. Μελιτά (δεύτερη από αριστερά), ο κος Ιωάννης Ραφαλιάς από την Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας (πέμπτος από αριστερά) και η Διευθύντρια της my Austrian Holiday κα Angelika Grubhofer (έκτη από αριστερά).
Διαφήμιση

Η άριστη συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας με την Austrian Airlines -τη μοναδική ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που συνδέει απευθείας 18 ελληνικούς προορισμούς- επιβεβαιώθηκε με εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Βιέννη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τους σημαντικότερους Tour Operators, τουριστικά Γραφεία και δημοσιογράφους της Αυστρίας.

Πρόκειται για την κύρια καλοκαιρινή εκδήλωση της my Austrian Holiday – Austrian Airlines, την οποία τίμησε με την παρουσία της η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστρία, κα Αικατερίνη Κόικα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας, κα Ελένη Μελιτά και η Διευθύντρια της my Austrian Holiday, κα Angelika Grubhofer, εστιάζοντας στην άριστη συνεργασία και την ιδιαίτερη θέση της Ελλάδας στην Αυστρία. Εν συνεχεία προβλήθηκε το βραβευμένο film του ΕΟΤ και έγινε παρουσίαση της Ελλάδας από το στέλεχος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ιωάννη Ραφαλιά.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε ταξίδι εξοικείωσης 17 πρακτόρων και διευθυντικών στελεχών από την Austrian Airlines, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Ζάκυνθο, αλλά και ταξίδι εξοικείωσης 11 δημοσιογράφων (Youtuber, Bloggers) από τα σημαντικότερα ΜΜΕ της Αυστρίας (Kronen Zeitung – 2 εκατ. αναγνώστες, Kleine Zeitung – 1 εκατ. αναγνώστες κ.ά.) σε Σκιάθο, Σκόπελο, Βόλο και Πήλιο. Το ταξίδι στήριξε και επιμελήθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους, τις Ενώσεις Ξενοδόχων και ιδιωτικούς φορείς των προορισμών.

EOT Austrian Airlines 1
Στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εκδήλωση της Austrian Airlines

Σημειώνεται ότι η Austrian Airlines συνδέει δύο φορές εβδομαδιαίως τη Βιέννη και το Graz με τη Σκιάθο και μία φορά την εβδομάδα τον Βόλο με τη Βιέννη, προσφέροντας την ευκαιρία για island hopping και επίσκεψη στο Πήλιο. Τα νησιά των Σποράδων και το Πήλιο αποτελούν προορισμούς που ανταποκρίνονται πλήρως στο προφίλ των Αυστριακών τουριστών, οι οποίοι προτιμούν περιοχές ήπιας τουριστικής ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον, στη φύση και στην παράδοση

Διαφήμιση