Αρχική Υγεία - Διατροφή “Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής”: Η INTERLIFE χορηγός στο “7ο Sail for Pink”

“Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής”: Η INTERLIFE χορηγός στο “7ο Sail for Pink”

0
INTERLIFE Sail for Pink 2019
Διαφήμιση

«Διαδρομή Αγάπης, Πλεύση Ζωής» ήταν το σύνθημα της δράσης «Sail For Pink» που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, το οποίο στήριξε για έβδομη συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας «προσφέρω …αλλιώς».

Σκοπός των εκδηλώσεων και της φετινής χρονιάς ήταν να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση και να στηριχθούν για άλλη μια χρονιά προγράμματα για την ενημέρωση, την ενίσχυση της γυναικείας ταυτότητας, την υποστήριξη γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού αλλά και τη στήριξη ασθενών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή δράση του Sail For Pink, υπήρχε κινητή μονάδα του Θεαγενείου, όπου οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.

Η INTERLIFE στηρίζει τη δράση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και συντονίζεται στην παγκόσμια μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής, δύναμης, χαράς και ενέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μέρος της φιλοσοφίας της.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο ΤΕΙ Καβάλας στις εγκαταστάσεις της Energean
Επόμενο άρθροΓιατί δεν πρέπει να τρώμε καθημερινά το ίδιο φαγητό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ