Αρχική Ειδήσεις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

0
Ionia
Διαφήμιση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα Αντίρριο – Γαβρολίμνη, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο ηλεκτρισμού υψηλής τάσης.

Από τις 08:00 έως τις 14:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα. Και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το αναφερθέν χρονικό διάστημα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο Αντίρριου και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης και μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Γαβρολίμνης θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος ανισόπεδου κόμβου Νότιος Αγρινίου – ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο, είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔεσμεύτηκαν φρούτα συνολικού βάρους 2.829 κιλών
Επόμενο άρθροΥΠΕΝ-ΕΛΠΕ υπέγραψαν συμβάσεις για έρευνα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ