Αρχική Ενέργεια Η WATT+VOLT έλαμψε γιορτάζοντας τους 100.000 πελάτες της

Η WATT+VOLT έλαμψε γιορτάζοντας τους 100.000 πελάτες της

0
WATT+VOLT Party (3)
Διαφήμιση

Με μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κ8 στο κέντρο της Αθήνας η WATT+VOLT γιόρτασε τους 100.000 πελάτες της.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ πολύ που είστε όλοι εδώ, είναι μια σημαδιακή ημέρα και μια σημαντική στιγμή για τη WATT+VOLT. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα όλους αυτούς τους 100.000 πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και επέλεξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε ώστε να παραμείνουμε η εταιρεία της εμπιστοσύνης τους»

Σημειώνεται ότι η στρατηγική ανάπτυξης της WATT+VOLT είναι πελατοκεντρική και βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό, την εξειδίκευση, την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και την καινοτομία. Ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, προσφέρει ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλη την Ελλάδα και επενδύει στις δεξιότητες του έμπειρου προσωπικού της και στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, τα οποία αριθμούν σήμερα τα 28 σημεία εξυπηρέτησης. Με ισχυρή φυσική παρουσία σε μεγάλα αστικά κέντρα και σε μικρότερες πόλεις σε όλη την επικράτεια, είναι σε θέση να προτείνει αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις και υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here