Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις H HELMEPA συμμετείχε στον 7ο διάπλου της Axion Hellas

H HELMEPA συμμετείχε στον 7ο διάπλου της Axion Hellas

0
Χάλκη
Χάλκη
Διαφήμιση

Η HELMEPA συμμετείχε στον 7ο διάπλου της Axion Hellas, 7 – 13 Απριλίου, σε Αστυπάλαια, Τήλο, Χάλκη και Καστελόριζο ως μέλος της φετινής εκπαιδευτικής και πολιτιστικής ομάδας μαζί με άλλους 10 οργανισμούς.

Αστυπάλαια
Αστυπάλαια

Στελέχη της Ένωσης μίλησαν για το θαλάσσιο περιβάλλον και το πρόβλημα της ρύπανσης των ωκεανών κυρίως με πλαστικά, σε 200 μαθητές των ακριτικών νησιών.

Καθαρισμός ακτής Νημποριό, Σύμη
Καθαρισμός ακτής Νημποριό, Σύμη

Έπαιξαν μαζί τους εκπαιδευτικά παιχνίδια, εκτέλεσαν πειράματα για το περιβάλλον και συντόνισαν καθαρισμούς ακτών, με τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων κατοίκων και εθελοντών μελών της Axion Hellas.

Καστελόριζο
Καστελόριζο

«Η παρουσία μας στα Δωδεκάνησα για τις δράσεις της Axion Hellas συνδυάστηκε ύστερα από πρόσκληση του παλιού ναυτικού-Μέλους της HELMEPA, καπετάν Νικόλα Σικάκη, με επίσκεψη στη Σύμη», αναφέρει η οργάνωση στο Δελτίο Τύπου της.

Σύμη
Σύμη

«Εκεί παρουσίασαν την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος σε 100 περίπου μαθητές των 2 Δημοτικών Σχολείων του νησιού και  έγινε εθελοντικός καθαρισμός της ακτής Νημποριό με ναυτοπροσκόπους του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σύμης», συνεχίζει η HELMERA.

Τήλος
Τήλος

«Το χαμόγελο των παιδιών και η ζεστασιά με την οποία μας υποδέχθηκαν όλοι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων αυτών περιοχών, αποτελούν για όλους μας στη HELMEPA τη μεγαλύτερη ανταμοιβή και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό!», καταλήγουν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο χιόνι έχει τη δυνατότητα να παράγει ηλεκτρική ενέργεια
Επόμενο άρθροΤα κέρδη από το πλαστικό στη Κίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ