Αρχική Ειδήσεις Διαγωνισμός: Η τυχερή που κερδίζει διακοπές στο Stephanou Inn στη Μάνη

Διαγωνισμός: Η τυχερή που κερδίζει διακοπές στο Stephanou Inn στη Μάνη

0
Διαφήμιση

Ο διαγωνισμός για την διανυκτέρευση στα διαμερίσματα του Stephanou Inn έχει ολοκληρωθεί και έφτασε η ώρα να ανακοινώσουμε τον μεγάλο νικητή!

Έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/03/2019 στα γραφεία του Ecozen, ο τυχερός που κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις στα διαμερίσματα του Stephanou Inn είναι η κα. Στέλλα Αρβανίτη! Η ομάδα του Ecozen έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με την κα. Αρβανίτη.

Η ομάδα του Ecozen και τα διαμερίσματα του Stephanou Inn Group σας εύχονται ένα ευχάριστο ταξίδι!

1gallery

Τα διαμερίσματα του Stephanou Inn, Euripides και Giorgio στον Άγιο Νικόλαο Μάνης στη Μεσσηνία έγιναν με μεράκι και γούστο. Η Μανιάτικη παράδοση, η φιλοξενία και η αρχιτεκτονική διαμόρφωση των πέτρινων αυτών διαμερισμάτων, αλλά και ο πλήρης εξοπλισμός τους με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανέσεις, δίνουν χαρά και ξεκούραση στους ενοικιαστές.

Η ευρυχωρία αυτών, η σύγχρονη κουζίνα, η τηλεόραση, κλιματισμός για το καλοκαίρι και θέρμανση για το χειμώνα, τα μεγάλα μπαλκόνια, τα άνετα καθίσματα και οι λεπτομέρειες στην διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων δίνουν μια λεπτή γραμμή και φινέτσα που παίρνει μαζί του ο επισκέπτης-ενοικιαστής για να θυμάται και να διηγείται, όπως λέει και ο ποιητής “περάσαμε μέσα στους μυροβόλους μπαξέδες του ευφραντηρίου της ψυχής μας και πάνω στις κοραλλένιες ανεμότρατες της ακροσκέπαστης Μάνης, που παραβγαίνει στο πλάτος τη θάλασσα”.

Τοποθεσία

Ο Άγιος Νικόλαος (Σελινίτσα) είναι ένα γραφικό ψαροχώρι της Μεσσηνιακής Μάνης και ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός για διακοπές. Βρίσκεται 30χλμ. νοτιοανατολικά της Καλαμάτας, 6χλμ νότια της Στούπας, βρέχεται από τον Μεσσηνιακό κόλπο και ανήκει στο δήμο Λεύκτρου νομού Μεσσηνίας.

Τις τελευταίες δεκαετίες κατάφερε να αναπτύξει τον τουρισμό και να δημιουργήσει υποδομές για την φιλοξενία τουριστών, κατά τη θερινή περίοδο και να τους προσφέρει όμορφες και άνετες διακοπές.

1DSC 0478 fs

Ξεκινώντας από το χωριό μπορείτε να περιηγηθείτε στον μεγαλοπρεπή Ταΰγετο, να γνωρίσετε τους αγέρωχους μανιάτικους πύργους, τις γραφικές εκκλησίες, τα μοναδικά χωριουδάκια με τα υπέροχα καλντερίμια καθώς και τα φαράγγια του Βυρού και του Ριντόμου. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη Στούπα, το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό στο οποίο έζησε ο Νίκος Καζαντζάκης και εμπνεύστηκε και έγραψε το έργο του «Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» αλλά και την Καρδαμύλη όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα δρομάκια στην Παλιά Καρδαμύλη, να θαυμάσετε τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου και των αρχαίων οχυρώσεων.

Διαφήμιση