Αρχική Τεχνολογία Προβλήματα λειτουργίας για το Gmail, Drive, Hangouts και Google Maps

Προβλήματα λειτουργίας για το Gmail, Drive, Hangouts και Google Maps

0
Διαφήμιση

Προβλήματα λειτουργίας εμφανίζουν οι υπηρεσίες της Google, Gmail, Drive και Google Maps, με τους χρήστες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Αυστραλία να εκφράζουν παράπονα. Στην Ελλάδα ωστόσο, δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, για την ώρα.

Η Google δήλωσε ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, π.χ. δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

Προβλήματα επίσης εμφάνισαν το Drive (ορισμένοι χρήστες έβλεπαν μηνύματα σφάλματος και δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν), το Hangouts (οι χρήστες μπορεί να μην μπορούσαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες ή να στείλουν συνημμένα αρχεία) και το Google Maps (π.χ. αδυναμία χρήσης του Street View).

Η εταιρεία δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τα προβλήματα, ούτε έκανε εκτίμηση πόσο μπορεί να διαρκέσουν. Να σημειώσουμε πως το Gmail έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Πηγή: CNN

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔωρεάν εξέταση για τον ιό HIV σε τρία δημοτικά ιατρεία της Αθήνας
Επόμενο άρθροΈξυπνα κτήρια σε… cloud από τη Siemens

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ