Αρχική Περιβάλλον Παπαγάλος μιλάει ξένες γλώσσες

Παπαγάλος μιλάει ξένες γλώσσες

0
parrot 2892028 960 720
Διαφήμιση

Πριν τέσσερα χρόνια ο ιδιοκτήτης ενός αγγλόφωνου παπαγάλου, Ντάρεν Τσικ, δήλωσε την εξαφάνισή του. Σήμερα, ο παπαγάλος φαίνεται να επέστρεψε με νέες γνώσεις, καθώς πια προτιμά να μιλά ισπανικά.

Ο ιδιοκτήτης του παπαγάλου που μιλούσε αγγλικά με βρετανική προφορά και χάθηκε μυστηριωδώς πριν από τέσσερα χρόνια υποστηρίζει ότι το πουλί επέστρεψε, μόνο που τώρα μιλάει ισπανικά και ζητάει συνεχώς κάποιον “Λάρι“.

parrot 1246663 960 720

Ο Ντάρεν Τσικ είπε στην εφημερίδα Dailybreeze της Νότιας Καλιφόρνιας ότι δεν γνωρίζει πού βρισκόταν επί τόσα χρόνια ο αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος, ο Νάιτζελ. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι πλέον δεν μπορεί να συνεννοηθεί με το αφεντικό του, κατά τα άλλα προσαρμόστηκε μια χαρά στο παλιό του σπίτι.

“Τα πάει περίφημα. Είναι πραγματικά πολύ παράξενο. Ήξερα ότι ήταν αυτός αμέσως μόλις τον αντίκρισα”, είπε ο Τσικ.

budgie 3986100 960 720

Ο Νάιτζελ εντοπίστηκε στην αυλή μιας οικογένειας από το Τόρανς που τον έδωσε σε μια βοηθό κτηνίατρου, την Τερέζα Μίκο, η οποία είχε βάλει αγγελία για να ξαναβρεί τον δικό της χαμένο παπαγάλο.

Όμως η Μίκο κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν το δικό της πουλί και μπόρεσε να εντοπίσει τον αρχικό ιδιοκτήτη του ανατρέχοντας στα αρχεία των πωλήσεων πτηνών, προς μεγάλη χαρά και έκπληξη του Ντάρεν Τσικ.

Διαφήμιση