Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Στους πιο ρομαντικούς προορισμούς τα ελληνικά νησιά

Στους πιο ρομαντικούς προορισμούς τα ελληνικά νησιά

0
island 1
Διαφήμιση

Σύμφωνα με το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών συμβούλων πολυτελείας Travel Leaders, που εκπροσωπεί χιλιάδες πράκτορες στη Β.Αμερική, τα ελληνικά νησιά είναι ανάμεσα στους 7 πιο ρομαντικούς προορισμούς.

Όπως επισημαίνουν οι σύμβουλοι, τα ελληνικά νησιά αποτελούν προορισμό ιδανικών διακοπών για όσους επιθυμούν μετάβαση από το ένα νησί στο άλλο και επιδιώκουν να αποκτήσουν εμπειρίες από τα πιο ρομαντικά σημεία της Μεσογείου.

«Μια ρομαντική απόδραση μπορεί να διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι, ωστόσο ένα πράγμα φαίνεται κοινό σε κάθε περίπτωση: ότι τα ζευγάρια επιδιώκουν να δημιουργήσουν αναμνήσεις από κοινές εμπειρίες», όπως δηλώνει ο Roger E. Block, CTC, πρόεδρος της Travel Leaders Network.

island 2

«Τα Ελληνικά Νησιά είναι ένας προορισμός για τέλειες διακοπές για όσους λατρεύουν τα νησιά και θέλουν να δουν μερικές από τις πιο ρομαντικές εικόνες της Μεσογείου. Τα ζευγάρια που πάνε για μήνα του μέλιτος ή για να ανανεώνουν τους όρκους τους θα απολαύσουν τις γραφικές παραλίες της Μυκόνου, καθώς και τους γραφικούς γκρεμούς της Σαντορίνης», αναφέρει.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνουν οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι της Travel Leaders είναι: Αγία Λουκία, Ταϋλάνδη, Ανταρκτική, Δομινικανή Δημοκρατία, Φίτζι, Παταγονία.

Πηγή:money-tourism

Διαφήμιση