Αρχική Επιχειρείν Υγεία OPTIMUM: Ο πολυτιμότερος σύμμαχος Υγείας από την INTERLIFE

Υγεία OPTIMUM: Ο πολυτιμότερος σύμμαχος Υγείας από την INTERLIFE

0
Υγεία OPTIMUM:
Διαφήμιση

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης, το Υγεία OPTIMUM, δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλιζομένων για αναβαθμισμένες και ουσιαστικές παροχές.

Το νέο Πρόγραμμα εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ασθένειας ή Ατυχήματος καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας έως 500.000€ ετησίως στα συμβεβλημένα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, ενώ ο ασφαλιζόμενος διατηρεί και το δικαίωμα να επιλέξει το Νοσοκομείο που επιθυμεί για τη νοσηλεία του.

Ο ασφαλιζόμενος κατά τη νοσηλεία του εξασφαλίζει το κόστος δωματίου και τροφής, παραμονής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, Αποκλειστικής Νοσοκόμας, Χρήσης Χειρουργείου και Νάρκωσης, Υγειονομικού Υλικού, Φαρμάκων, Μικροβιολογικών Αναλύσεων, Ιατρικών και Απεικονιστικών Εξετάσεων, τις αμοιβές Χειρουργών, Αναισθησιολόγων και Θεραπόντων Ιατρών κ.α.

Το Υγεία OPTIMUM καλύπτει το σύνολο των εξόδων και για Επεμβάσεις χωρίς διανυκτέρευση, Χημειοθεραπείες, Ακτινοβολίες και Ραδιοθεραπείες, Προληπτική Μαστεκτομή και Αποκατάσταση Μαστών, Ρομποτική Χειρουργική, Συγγενείς Παθήσεις, Έξοδα Επείγοντος ή Έκτακτου Περιστατικού, Έξοδα Πριν και Μετά τη Νοσηλεία και Επείγουσα Υγειονομική Μεταφορά.

Επιπλέον, στις παροχές του Προγράμματος Υγεία OPTIMUM συμπεριλαμβάνεται Νοσοκομειακό Επίδομα, Χειρουργικό Επίδομα, Επίδομα Μητρότητας, Επίδομα Καλής Χρήσης και Απαλλαγή Καταβολής Ασφαλίστρων λόγω αιφνίδιας Απώλειας Εργασίας ή διακοπής Επαγγελματικής Δραστηριότητας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, το Πρόγραμμα διαθέτει 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ το τηλέφωνό του αναγράφεται στην κάρτα MyHealthCard που συνοδεύει το συμβόλαιο.

http://www.interlife-programs.gr/ygeiaoptimum/

 

Διαφήμιση