Prince Erotokritos: Τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην… Bridal Fashion Week 2019

    0
    A
    Διαφήμιση

    Γαμπριάτικα κοστούμια από ύφασμα με θέμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα, θα παρουσιάσει ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος Κιμιωνής στην Bridal Fashion Week, Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019.

    2

    Στόχος του πολυμήχανου Ερωτόκριτου και της εταιρείας του Prince Erotokritos είναι να στείλει ένα μήνυμα – μέσω της σημαντικής αυτής διοργάνωσης – για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, τα οποία απέσπασε ο Λόρδος Έλγιν από την Ακρόπολη και βρίσκονται 200 χρόνια τώρα στην Βρετανία.

    prince erotokritos banner

    Το βήμα γι’ αυτήν την συμβολική «διαμαρτυρία» θα είναι η μοναδική στην Ελλάδα Bridal Fashion Week, που θεωρείται η πιο σημαντική εκδήλωση Γάμου & Βάπτισης, στην οποία συμμετέχουν οι 100 σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου με 30 σχεδιαστές.

    3

    Η Prince Erotokritos λαμβάνει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο σημαντικό αυτό event αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές του κοινού. Φέτος θα  παρουσιάσει μια μοναδική επίδειξη μόδας με χορηγό επικοινωνίας, το Ecozen, που στηρίζει την Ελληνική επιχειρηματικότητα και τις καινοτόμες ιδέες, όπως αυτή του Ερωτόκριτου.

     

     

    Διαφήμιση