Αρχική Επιχειρείν Έκοψε το ρεύμα σε δήμο η ΔΕΗ!

Έκοψε το ρεύμα σε δήμο η ΔΕΗ!

0
ΔΕΗ
Διαφήμιση

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η ΔΕΗ, προέβη σε διακοπή της ηλεκτροδότησης της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης του Δήμου Βοΐου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος του χρέους έφτασε σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.gr», προκειμένου η ΔΕΗ να περιορίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς ρεύματος προχωρά τις επόμενες μέρες στη διακοπή ηλεκτροδότησης και άλλων επιχειρήσεων ύδρευσης Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, που χρωστούν μεγάλα ποσά, με πρώτη ΔΕΥΑ Δήμου της Δυτικής Μακεδονίας τα χρέη της οποίας υπερβαίνουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες λένε ότι προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην υδροδότηση του Δήμου Βοΐου με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του δικτύου ύδρευσης, έχει κλειστεί ραντεβού για σήμερα Παρασκευή στη Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να εξεταστούν τρόποι αποπληρωμής του χρέους προς τη ΔΕΗ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2017 η ΔΕΗ είχε προβεί στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), διότι τα χρέη της ΔΕΥΑΚ ανέρχονταν σε 7.055.000 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο είχε κόψει το ρεύμα σε δημοτικά κτήρια του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, μεταξύ των οποίων το δημοτικό κατάστημα και το ΚΕΠ Βελβεντού, για οφειλές ύψους 1.200.000 ευρώ.

Πηγή: e-ptolemeos

Διαφήμιση