Αρχική Επιχειρείν ΔΕΗ: Έκπτωση δύο ευρώ

ΔΕΗ: Έκπτωση δύο ευρώ

0
ΔΕΗ
Διαφήμιση

Έκπτωση ενός ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, σε εκδήλωση, στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, για την προώθηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό, ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό, όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.

Έτσι, οι εν λόγω πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του ενός ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί και θα έχουν επιπλέον όφελος άλλο ένα ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα επτά εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ, οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό). Στόχος της ΔΕΗ είναι να αυξηθούν στα 2.000.000 έως το τέλος του χρόνου.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν τη σχετική δήλωση στη ΔΕΗ, ενώ θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαμπανάκι ΕΟΦ: Κίνδυνος για την υγεία…
Επόμενο άρθροΟι στόχοι της Energean για το 2019