Αρχική Επιλεγμένα Χιονοστιβάδα έπληξε τα Καλάβρυτα

Χιονοστιβάδα έπληξε τα Καλάβρυτα

0
xionostibada 1

Κλειστό θα είναι το χιονοδρομικό Καλαβρύτων τις επόμενες μέρες, εξαιτίας  χιονοστιβάδας που κατέστρεψε πυλώνα του αναβατήρα «Στύγα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το χιονοδρομικό κέντρο οι χιονοστιβάδες που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς και ακραίες χιονοπτώσεις, είχαν ως αποτέλεσμα την αποκόλληση τεράστιων όγκων χιονιού σε μεγάλη έκταση από την πλευρά της «Νεραιδόραχης» – «Στύγας».

xionostibada 2

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την σημερινή(πρωινή), προβλεπόμενη, διαδικασία, κατάρριψης χιονοστιβάδων που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς, εκτεταμένες και ακραίες χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών, συνολικού ύψους 2,5 μέτρων, αποκολλήθηκαν τεράστιοι όγκοι χιονιού, σε μεγάλη έκταση, από την πλευρά της ‘Νεραιδόραχης’-‘ Στύγας’, οι οποίοι κατέστρεψαν ένα πυλώνα του αναβατήρα ‘Στύγα’ (τον υπ’ αριθμ. Νο 5), με συνέπεια, ο αναβατήρας αυτός, τουλάχιστον προσωρινά, να τεθεί, εκτός λειτουργίας.

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων, των χιονοδρόμων και των επισκεπτών του Χιονοδρομικού μας Κέντρου και μέχρι να καταρριφθούν όλες οι χιονοστιβάδες, σε όλες τις πλευρές του βουνού, το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, θα παραμείνει, κλειστό, για τις επόμενες ημέρες.

Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου, για τον άριστο επαγγελματισμό και την ετοιμότητα που επέδειξε, κατά την κατάρριψη της επικίνδυνης χιονοστιβάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here