Αρχική Επιχειρείν Ξεκινάει το 12ο Συνέδριο ΝΔ – Και το περιβάλλον κεντρικό θέμα

Ξεκινάει το 12ο Συνέδριο ΝΔ – Και το περιβάλλον κεντρικό θέμα

0
περιβάλλον - συνέδριο ΝΔ
Διαφήμιση

To 12o συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά στον χώρο του Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Είναι ένα συνέδριο με το σύνθημα που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πρωτοπαρουσιάσει: «Ελλάδα μπορούμε».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις οι οποίες θα έχουν κοινωνικά αλλά και περιβαλλοντικά θέματα, όπως

Η προστασία του περιβάλλοντος, όχι μόνον για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά και ως αυτονόητη προϋπόθεση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους μας.

Η ανεργία των νέων η οποία, δυστυχώς, είναι σήμερα στην Ελλάδα η υψηλότερη ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμμετοχή των νέων στα κοινά και στις δεξιότητες που πρέπει να καλλιεργήσουν στην προσπάθεια τους να διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο στην πολιτική και την κοινωνία των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνονται σεμινάρια που αφορούν τόσο την επικοινωνία και τα ΜΜΕ όσο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το bullying, ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα, στο οποίο δεν είχε δοθεί στο παρελθόν η απαραίτητη προσοχή και το οποίο συμπεριλαμβάνεται ως θέμα συζήτησης για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού κόμματος.

Το brain drain και την ανάγκη να διασφαλίσουμε ότι οι νέοι που ζουν στην Ελλάδα θα έχουν ευκαιρίες στη χώρα τους, αλλά και εκείνοι που έχουν φύγει ήδη θα ξανασκεφτούν στο μέλλον να επιστρέψουν.

 

Διαφήμιση