Αρχική Ειδήσεις Σποραδικές βροχές και κρύο το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα

Σποραδικές βροχές και κρύο το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα

0
clouds 3353159 960 720
Διαφήμιση

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες σε όλη την Ελλάδα ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχίσει σταδιακά στο επόμενο διάστημα, χωρίς όμως ραγδαίες αλλαγές.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή 23/11/2018 ο καιρός θα παρουσιάσει κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά, τα ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Τις πρωινές ώρες βροχές προβλέπονται και στην Κεντρική Μακεδονία και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά. Βόρειοι άνεμοι σημειώνονται στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά οι άνεμοι θα κυμαίνονται στα 6-7 μποφόρ.

water droplets 3536406 340

Για το Σάββατο 24/11/2018 ο καιρός στα δυτικά θα είναι αίθριος και από το απόγευμα θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα ενταθούν ενώ το βράδυ θα σημειωθούν βροχές τοπικά ενώ οι άνεμοι με νότιες διευθύνσεις θα ανέλθουν στα 3 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα είναι λίγες με κατά τόπους αύξησή τους και ασθενείς βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές. Στην βόρεια Κρήτη το πρωί του Σαββάτου προβλέπεται ασθενής βροχή, ενώ στα δυτικά ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Στα ανατολικά βόρειοι άνεμοι θα εμφανιστούν στα 4 με 6  μποφόρ ενώ στο Αιγαίο τα μποφόρ από τους 7 βαθμούς θα μειωθούν σταδιακά. Η θερμοκρασίες αναμένεται να μην παρουσιάσουν σημαντική πτώση.

thunderstorm 3441687 960 720

Μικρή άνοδο της Θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για την Κυριακή 25/11/2018. Στα Δυτικά αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις που σύντομα θα αυξηθούν και πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρότερες ενώ οι άνεμοι θα κυμανθούν νότιοι 4 με 5 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα ανέλθουν στα 7 με 8 μποφόρ.  Στην υπόλοιπη χώρα οι νεφώσεις θα παραμείνουν αραιές και αναμένεται σταδιακά να ενταθούν προκαλώντας ανά περιοχές βροχές και καταιγίδες. Στις ανατολικές περιοχές της χώρας οι διευθύνσεις των ανέμων θα σημειώσουν αλλαγή από βόρεια σε  νότια με 4 έως 6 μποφόρ

ΠΗΓΗ: ΕΜΥ

Διαφήμιση