Αρχική Επιχειρείν Bravo 2018: Διάλογος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής

Bravo 2018: Διάλογος για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής

0
Bravo 2018
Διαφήμιση

Για 9η συνεχή χρονιά, ο θεσμός BRAVO που υλοποιεί το QualityNet Foundation αναπτύσσει έναν μεγάλο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που κορυφώνεται με την ετήσια εκδήλωση BRAVO 2018 που πραγματοποιείται την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Ετήσια εκδήλωση Bravo 2018 περιλαμβάνει τον ετήσιο διάλογο, που φέτος αναπτύσσεται γύρω από το κρίσιμο θέμα «Η αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής», καθώς και την τελετή ανάδειξης των πρωτοβουλιών Βιώσιμης Ανάπτυξης που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις – Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών, που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

Ο Ετήσιος διάλογος BRAVO 2018 αναπτύσσεται γύρω από ένα επίκαιρο και σημαντικό θέμα που μας αφορά όλους που είναι αυτό της «Αντιμετώπισης των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής» και με τις εξής θεματικές: Νέα Μοντέλα Ανάπτυξης – Η Συνεργασία Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα – Πολιτική Προστασία & Κλιματική Αλλαγή.

Εκπρόσωποι Θεσμικών, Επιχειρηματικών και Κοινωνικών φορέων, όπως οι κ. κ. Ε. Σαρτζετάκης, καθηγητής μέλος της Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής, Ε. Τσοτσορός, Πρόεδρος Ομίλου ΕΛΠΕ, Ν. Χαραλαμπίδης, Γεν. Διευθυντής Greenpeace, Γ. Βερνίκος, Πρόεδρος ΟΚΕ, Κ. Παπαλεξανδρή, Γενική Διευθύντρια Ελλάδας Trans Adriatic Pipeline, Χ. Δούκας, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ, Ε. Λέκκας, Πρόεδρος ΟΑΣΠ, συνεισφέρουν στο δημόσιο διάλογο για τη βέλτιστη αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής στη χώρα μας μέσα από:

  • Την παρουσίαση των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται, καθώς και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υλοποίηση των Εθνικών πολιτικών.
  • Τις συνέργειες που διαμορφώνονται στο πλαίσιο της οικονομίας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας και τη συμβολή τους στην υποστήριξη της Κλιματικής Αλλαγής.
  • Την ανάδειξη της σημασίας της συνεργασίας Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα στην ανάπτυξη των υποδομών.
  • Την ανάδειξη των οργανωτικών υποδομών που απαιτούνται για την επιτυχή αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από τις φυσικές καταστροφές, καθώς
  • και της αποτελεσματικής συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στην υποστήριξη της Κοινωνικής Συνοχής.

Ο διάλογος για τις προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής, μετά τον απόηχο των τραγικών συμβάντων που συνέβησαν στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο, συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση του σχεδίου για την ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΛΙΜΑ 2030 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, καθώς και την παγκόσμια διάσκεψη για τη Κλιματική Αλλαγή και των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί, αλλά και τις συνέπειες των φαινομένων της Κλιματικής Αλλαγής που ζούμε  ήδη ως χώρα και μας αφορούν όλους!

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέος πρόεδρος στην ομοσπονδία Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στη Ζάκυνθο – Νέος σεισμός 4,5 Ρίχτερ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ