Αρχική Καταστροφές Κορινθία – Αργολίδα: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών

Κορινθία – Αργολίδα: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών

0
Κορινθία - Αργολίδα
Διαφήμιση

Στην αναλυτική καταγραφή των ζημιών σε σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές και καλλιέργειες προχωρούν σήμερα δήμοι και Περιφέρεια στις περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας, που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας. Επίσης, οι δήμοι έχουν καλέσει τους κατοίκους να υποβάλλουν δηλώσεις για ζημιές σε σπίτια, οικοσκευές και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να προχωρήσουν οι επόμενες ενέργειες.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κορινθία, ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «τα μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται για να αποκαταστήσουν ζημιές σε υποδομές, αλλά και να προχωρήσουν σε αναγκαίους καθαρισμούς».

Από την πλευρά του, αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «από νωρίς σήμερα το πρωί έχουμε ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο, στις υποδομές, αλλά και στις καλλιέργειες, ιδιαίτερα στην ελαιοπαραγωγή, αφού σε λόγο καιρό ξεκινά η συγκομιδή του ελαιοκάρπου».

Διαφήμιση