Αρχική Επιχειρείν Η LG αρωγός του τουρισμού για ακόμη μία χρονιά ως Special Sponsor...

Η LG αρωγός του τουρισμού για ακόμη μία χρονιά ως Special Sponsor 2018

0
LG
Διαφήμιση

Ως Special Sponsor 2018 στο 17ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton Athens, στις 16 Οκτωβρίου 2018, συμμετείχε το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG).

Στο Συνέδριο είχαν την ευκαιρία περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη εταιρειών του τουριστικού τομέα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν στον εξειδικευμένο χώρο της LG για τις πρωτοποριακές LG ξενοδοχειακές λύσεις digital signage και infotainment για in-room digital concierge υπηρεσίες που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στο Συνέδριο, παραβρέθηκαν ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, καθώς και εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων και του συνόλου των φορέων τουρισμού.

Kατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο χώρο της LG για το ευρύ επαγγελματικό portfolio της εταιρείας. Παρουσιάστηκαν εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις όπως οι LG Information Display προηγμένες τεχνολογικά και εκλεπτυσμένης αισθητικής design λύσεις και οι μοναδικές στην αγορά OLED και Ultra Stretch digital signage λύσεις.

Επιπλέον, ενημερώθηκαν και για τις infotainment LG Pro:Centric Direct λύσεις για in-room digital concierge υπηρεσίες καθώς και για τις φιλικές προς το περιβάλλον συνδυαστικές ξενοδοχειακές λύσεις ψύξης – θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων χάρη στην αναβαθμισμένη ενεργειακή απόδοσή τους.

Στόχος του φετινού Συνεδρίου με θέμα «Tourism in Transition #someTHINKdifferent» ήταν μέσα από τις ομιλίες διεθνών προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, αλλά και άλλων διακεκριμένων ομιλητών να αναδειχθούν διεθνώς αναγνωρισμένες πρακτικές τοποθέτησης, προώθησης και προβολής προορισμών, νέα ψηφιακά εργαλεία που δημιουργούν χώρο για επιχειρηματικές εξελίξεις, αλλά και ζητήματα που οδηγούν στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα, οι digital signage λύσεις της LG που ήταν τοποθετημένες στις αίθουσες της εκδήλωσης πρόσφεραν στους καλεσμένους οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας αναβαθμίζοντας την εμπειρία των συνέδρων, μέσω των μοναδικών στην αγορά 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθονών, των 55 ιντσών standard digital signage οθονών, καθώς και των 47 ιντσών video walls διάταξης 3×3 που ήταν στημένα στην σκηνή όπου έγιναν οι παρουσιάσεις του Συνεδρίου.

Διαβάστε επίσης:  Σπουδές στους ειδικούς τουρισμού - Δύο νέες ειδικότητες στο δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά: «Η LG και το τμήμα Business Solutions αποτελούν έναν αξιόπιστο, σταθερό και πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ξενοδόχο, με ένα πλήρες portfolio με εξειδικευμένες ξενοδοχειακές λύσεις.

Διαθέτουμε μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, ενώ δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πρωτοπόροι στη σταδιακή αναδιαμόρφωση του παγκοσμίου τουριστικού κλάδου».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈκθεσης Μικρογλυπτικής στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Επόμενο άρθροIgnite 2018: Η Microsoft ενισχύει την ασφάλεια και φέρνει την Τεχνητή Νοημοσύνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ