Αρχική Επιχειρείν Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποστηρίζουν το Animasyros 11

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποστηρίζουν το Animasyros 11

0
Ελληνικά Ταχυδρομεία

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστηρίζουν το Animasyros 11 Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων που πραγματοποιείται από την Τετάρτη, 26 έως και την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018, στη Σύρο των Κυκλάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θέτουν σε κυκλοφορία Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα , συλλεκτικές φιλοτελικές κάρτες, ειδικούς αναμνηστικούς φακέλους και ειδική αναμνηστική σφραγίδα που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πλούτο των ελληνικών κινουμένων σχεδίων.

Συγκεκριμένα, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν:

image004

⦁ Δίπτυχα τευχίδια με 10 αυτοκόλλητα Ειδικά Προσωπικά Γραμματόσημα που θα διατίθενται προς 8,00€ και θα περιλαμβάνουν και σύντομα βιογραφικά σε δυο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, των δημιουργών των παραστάσεων των γραμματοσήμων.Τα αυτοκόλλητα γραμματόσημα νέας τεχνολογίας απεικονίζουν το Ντούτσε (1945) του Σταμάτη Πολενάκη, τα Φραουλόπουλα (1998) των Νίκου Βεργίτση & Γιώργου Νικολούλια, τη Γιαγιά (2014) της Έφης Παππά και την Οικογένεια (2018) της Ελληνοαμερικανίδας Αλίκης Θεοφιλόπουλος.

⦁ Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι που θα διατίθενται προς 0,60€

image005
⦁ Τέσσερις (4) εικονογραφημένες καρτ-ποστὰλ, των οποίων οι μπροστινές όψεις έχουν τις ακόλουθες παραστάσεις και θα διατίθενται προς 0,50€ έκαστη.

Ο ΝΤΟΥΤΣΕ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ

image006

ΤΑ ΦΡΑΟΥΛΟΠΟΥΛΑ

image007

Η ΓΙΑΓΙΑ

image008

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

image009

⦁ Δύο (2) Σημειωματάρια εκατό φύλλων με έναν σχεδιασμένο χάρτη του νησιού της Σύρου στις δυο πρώτες σελίδες του καθώς και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες και τηλέφωνα, που θα διατέθενται προς 2,80€

ANIMASYROS 11 ΤΑ ΦΡΑΟΥΛΟΠΟΥΛΑ

12

Τα γραμματόσημα, οι συλλεκτικές φιλοτελικές κάρτες και οι αντίστοιχοι φάκελοι με σήμανση Ειδικής Αναμνηστικής Σφραγίδας «ΣΥΡΟΣ 27.09.2017» θα διατίθενται στο Κατάστημα ΕΛΤΑ Σύρου, στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα Post Collection στην Αθήνα και online στο www.elta.gr

Με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης του γραμματοσήμου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στην Αθήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, κ. Ηλίας Αθανασίου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπληρώνουν φέτος 190 χρόνια αδιάκοπης συμβολής στην ελληνική κοινωνία, με τα ελληνικά γραμματόσημα να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδας διεθνώς.

Με τη σειρά γραμματοσήμων Αnimasyros 11, τιμούμε τα ελληνικά κινούμενα σχέδια ξεκινώντας από την πρώτη ταινία το 1945, φθάνοντας στο σήμερα και κοιτώντας στο δυναμικό μέλλον του Ελληνικού animation!».

Δείτε το βίντεο παρουσίασης των γραμματοσήμων και των λοιπών φιλοτελικών προϊόντων  εδώ

Λίγα λόγια για το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων

Το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων για παιδιά και ενήλικες διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2008 στη Σύρο. Περιλαμβάνει προβολές ταινιών ανιμέισον από όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά, ενήλικες, ΑμεΑ και άτομα Τρίτης Ηλικίας καθώς πολλές άλλες δράσεις. Το Αnimasyros έχει αναδειχθεί στα 20 σημαντικότερα Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων σε όλο τον κόσμο.
Πληροφορίες: press@animasyros.gr / animasyros.gr / #animasyros11

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here