Αρχική Επιχειρείν Στενότερη συνεργασία με το Netflix και περισσότερες καινοτομίες για τη WIND VISION

Στενότερη συνεργασία με το Netflix και περισσότερες καινοτομίες για τη WIND VISION

0
Wind Netflix

Τις νέες καινοτομίες στη WIND VISION παρουσίασαν χθες το βράδυ σε κοινή εκδήλωση οι εκπρόσωποι της Wind και του Netflix που αναμένεται να δώσουν νέα ώθηση στη συνεργασία και στις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρείες στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας.

Η τηλεοπτική πλατφόρμα της WIND εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με νέες πρωτοποριακές λειτουργίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο καλύτερος νέος τρόπος να βλέπεις τηλεόραση και ο καλύτερος τρόπος να βλέπεις Netflix, ενώ η ελληνική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία καθίσταται ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix, μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται πολύ εύκολα μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION.

Παράλληλα, οι νέοι πελάτες σταθερής και Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps) που θα επιλέξουν WIND VISION θα λάβουν ως δώρο 12 μήνες συνδρομή Netflix.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η WIND VISION είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη.

Οι συνδρομητές WIND VISION έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγία παγκοσμίως, πατώντας απλά το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

Netflix offer

Οι νέες καινοτομίες τηλεθέασης στη WIND VISION

Με στόχο να αποτελεί μοναδική εμπειρία τηλεθέασης για τους συνδρομητές της, η WIND VISION εξελίσσεται συνεχώς. Έτσι, το αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτομίες:

  • Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση
  • Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)
  • «Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής
  • Αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή
  • Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές
  • Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη

«Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η  WIND VISION να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND”, δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. “Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων”.

Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στην ιστοσελίδα της Wind

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here