Αρχική Ευζωία Νέες παρουσιάσεις για την περιοδική έκθεση «απαγορευμένη πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong»

Νέες παρουσιάσεις για την περιοδική έκθεση «απαγορευμένη πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong»

0
Acropolis Museum IMG 8578 PhotographedByGiorgosVitsaropoulos

Την εντυπωσιακή περιοδική έκθεση «από την απαγορευμένη πόλη: αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong» ξεκινάει εκ νέου να παρουσιάζει από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 το μουσείο Ακρόπολης.

Με οδηγούς τους Αρχαιολόγους–Φροντιστές, οι επισκέπτες θα απολαύσουν προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου, με προορισμό το Μουσείο Ακρόπολης.

Ο εκθεσιακός χώρος σκηνοθετήθηκε με κατασκευές και χρώματα εμπνευσμένα από τα παλάτια της Απαγορευμένης Πόλης και υποδέχτηκε 154 έξοχα εκθέματα τα οποία φωτίζουν τον ιδιαίτερο προσωπικό χώρο του Αυτοκράτορα και αντιπροσωπεύουν έναν αιώνα κινεζικού πολιτισμού.

Acropolis Museum IMG 8567 PhotographedByGiorgosVitsaropoulos

Χρήσιμες πληροφορίες

Αγγλικά: κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 11 π.μ.
Ελληνικά: κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στη 1 μ.μ.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Συμμετοχή: Εγγραφές γίνονται τις ημέρες των παρουσιάσεων στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η θεματική παρουσίαση είναι ελεύθερη. Απαραίτητη προϋπόθεση μόνο η έκδοση εισιτηρίου της περιοδικής έκθεσης (3 ευρώ).

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here