Αρχική Υγεία - Διατροφή Δωρεάν εξετάσεις για τον προστάτη για άνδρες άνω των 50 ετών

Δωρεάν εξετάσεις για τον προστάτη για άνδρες άνω των 50 ετών

0
προστάτη
Διαφήμιση

Τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων για τον έλεγχο του προστάτη δίνει η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ουρολογικών Παθήσεων.

Με κεντρικό σύνθημα «Ετήσιος έλεγχος του προστάτη: Γιατί η πρόληψη είναι πολιτισμός!», η ΕΟΕ εκπονεί ενημερωτική εκστρατεία από τις 17 έως τις 21 Σεπτεμβρίου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου και των άλλων παθήσεων του προστάτη.

Οι άνδρες ηλικίας άνω των 50 ετών σε όλη τη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν δακτυλική εξέταση του προστάτη σε όλες τις Ουρολογικές Κλινικές των Δημοσίων Νοσοκομείων.

Επιπρόσθετα έχουν την δυνατότητα μέσω ιδιωτικού δικτύου ιατρικής φροντίδας να προβούν σε δωρεάν εξέταση/μέτρηση του ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA) στο αίμα, καλώντας από 10 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στον τηλεφωνικό αριθμό 210-34.13.400 για να κλείσουν ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ήδη από τις 5 Σεπτεμβρίου ως το τέλος της εκστρατείας προβάλλεται τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος παρακινεί τους άνδρες να ξεπεράσουν τους δισταγμούς τους και να σπεύσουν να εξεταστούν, συμπυκνώνοντας στη φράση «Μία φορά τον χρόνο, σύμφωνοι; Γιατί η πρόληψη είναι πολιτισμός!».

 

Διαφήμιση