Αρχική Επιχειρείν 3ο Green Energy Investments Forum και 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την...

3ο Green Energy Investments Forum και 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την «Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή»

0
3ο Green Energy Investments Forum
Διαφήμιση

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει το 11ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο για την «Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή».

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (Black Sea Economic Cooperation – BSEC), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και του United Nations Academic Impact (UNAI).

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς» και Κεντρικό κτήριο (Αμφιθέατρο «Ιωάννη Δρακόπουλου») του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) στις 10-12 Οκτωβρίου 2018.

Το συνέδριο έλαβε πρόσφατα το πιστοποιητικό «Academic Conference Excellence».
Αποτελείται από τρία μέρη. Την πρώτη ημέρα διεξάγεται το 3ο “Green Energy Investments Forum”, υπό την προεδρεία του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα του BSEC, Πρέσβη κου. Traian Chebeleu, με ομιλητές τους πρέσβεις της Πολωνίας για θέματα Κλιματικής Αλλαγής, της Μολδαβίας, Ρουμανίας και Ουκρανίας, το Δήμαρχο Τρικάλων, εκπροσώπους τραπεζών, επιμελητηρίων και εταιρειών.

Στη διάρκεια των εργασιών του Forum θα ανακοινωθεί η πρωτοβουλία βιώσιμης αντιμετώπισης της ενεργειακής ένδειας στις χώρες του BSEC.

Τη δεύτερη ημέρα θα παρουσιασθούν επιστημονικές ανακοινώσεις από Αλβανία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία και Τυνησία.

Η τρίτη ημέρα είναι αφιερωμένη σε παρουσιάσεις και συζητήσεις για συνεργασίες και υποβολή προτάσεων στα πλαίσια υφιστάμενων διεθνών και ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων (H2020, LIFE, Interreg κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους όρους εγγραφής διατίθενται στις ιστοσελίδες http://www.promitheasnet.kepa.uoa.gr και https://promitheasconference.wordpress.com/open-calls-deadlines/.

Το συνέδριο διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα. Συμμετοχή στο συνέδριο γίνεται μετά από εγγραφή.

Διαφήμιση